elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Cabanes inicia la temporada de les piscines i fa oferta de socorrista

  A partir de demà dissabte, les piscines municipals de Cabanes i la Ribera obriran les portes al veïnat i visitants, en el mateix horari que altres anys, de 11 a 20:00 hores ininterrompudament.

  Des de l’equip de govern s’han revisat les instal·lacions i comprovat que estan en òptim estat per oferir el servei als i les usuàries. En els propers dies es donarà complida informació de les activitats esportives i lúdiques amb les quals es complementarà el servei de les piscines municipals.

  Des de l’actual equip de govern s’ha volgut acabar amb la pràctica de repartir bons d’accés gratuïts als representants polítics i als treballadors i treballadores de l’ajuntament, els quals a partir d’ara també hauran de d’abonar el preu d’accés com la resta de veïns.

  Per contra, tal i com ha informat la regidora de Benestar Social, Ana Siurana, s’ha intentat aplicar ja bonificacions als fills i filles de famílies amb rendes baixes i situació laboral i /o econòmica complicada, així com als xiquets i xiquetes amb discapacitats, però enguany no ha estat possible per les ordenances municipals que no ho permeten, i no dóna temps a canviar-ho, no obstant així, es mantindran les situacions bonificades d’anys anteriors seguint els mateixos criteris.

  Des de l’equip de govern s’ha confiat en poder canviar en breu les ordenances per incloure aquestes exempcions socials.

  Socorristes
  Per causa imputable únicament a l’empresa a la qual se li va adjudicar el contracte per als socorristes de les piscines, la qual a últim hora ha dit que no volia fer-se càrrec del servei per motius que no han explicar; a últim hora i a contratemps, s’ha hagut d’obrir ara amb urgència el procés de contractació del servei de socorrista, el qual ha de tindre el carnet aquàtic actualitzat. Per això qui estiga interessat por telefonar a l’ajuntament 964331001 demanant informació o enviar el currículum a personalabora.castellon@cruzroja.es

  Subir