elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Cabanes informa dels tràmits per accedir als ajuts de la xarxa llibre amb l’entrega dels exemplars als centres

    La tinent d’alcalde i regidora d’educació, Sole Segarra ha explicat avui el termini i instruccions per entregar a les escoles i a l’institut els llibres gastats d’aquest curs, perquè formen part del banc de la Xarxa Llibres i podre rebre l’ajut.

    Els alumnes de la Ribera els pertocarà fer-ho en l’escola de Torreblanca i a la resta als centres de Cabanes, on hauran d’aportar l’imprés que es facilitarà en els llocs habilitats com en les direccions web baix esmentades, i junt a aquest imprés reomplit, fer també l’entrega dels llibres. En el cas d’alumnes d’ESO que necessiten algun llibre per als exàmens de juliol, s’ampliarà el termini.

    En les dependències municipals de la Ribera es podrà reomplir els formularis el proper dimarts 21 per la vesprada i el dijous 23 pel matí, i s’entregarien a l’escola de Torreblanca el dia 22 de 9 a 11 en l’aula respectiva o el dijous com últim dia.

    A Cabanes, els formularis es podran omplir electrònicament qui no ho puga fer des del propi domicili, en el propi ajuntament, al Casal Jove o la Biblioteca en els horaris habituals en els qual estan oberts, i entregar després el full amb els llibres a l’escola o institut els dies dijous 23 , divendres 24 i dilluns 27 a les 12:30.

    Subir