elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Cabanes enceta un pla per ajudar als joves a buscar faena

  La tinent d’alcalde i regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Educació, Formació i Ocupació, Sole Segarra, ha avançat avui els primers passos del seu àrea per fomentar l’ocupació en tots els sectors de població del municipi.

  La primera activitat anirà encaminada a la gent més jove, dins del pla Avala Joves, per a les edats compreses de 16 a 30 anys, adreçat en este cas a gent amb el seu cicle formatiu acabat i que no estiga reballat.

  Per a eixa gent, s’ha convocat una reunió el pròxim dilluns a les dia 11 de juliol a les 12 hores al Casal Jove, on tota la gent inscrita en el SERVEF en eixe ventall d’edat ha estat ja convocada per carta per l’organisme públic, però igualment se fa extensiva la convocatòria pública a la resta de joves que no estiguen inscrits. En eixa reunió, personal del SERVEF inscriurà als i les joves sense ocupació en el Sistema de Garantia Juvenil del programa de foment de la contractació de persones joves.

  Les empreses que contracten a persones inscrites en este sistema tenen una sèrie d’avantatges econòmics importants.

  Segarra ha animat a tots els joves fins a 30 anys desocupats de Cabanes, que acudisquen al Casal Jove on seran informats d’aquesta iniciativa . “Este és el primer pas d’un ambiciós projecte de foment de l’ocupació, on volem centrar-nos com ajuntament amb un paper actiu per a tots els sectors més castigats per la desocupació, la formació i els tallers de tot tipus, les xerrades regulars per part del Servef, formatives i informatives on s’expliquen a la gent sense treball com moure’s, i fer tot tipus de tràmits. Pensem que l’ajuntament no ha de tindre un paper passiu com fins ara, sinó ser un motor per ajudar a la gent. Nosaltres ja hem tingut reunions al director territorial del Servef i fruit d’eixes accions és la primera activitat d’este dilluns, a les quals continuarà moltíssimes més”.

  Igualment, s’han tingut els primers contactes amb el Centre de Dinamització Econòmica i Social CEDES de Vall d ‘Alba per millorar la col.laboració.

  Subir