5 de marzo de 2021 5/3/21

Cabanes comptarà amb tres curos de formació gratuïts per a setembre i octubre

Cabanes comptarà amb tres curos de formació gratuïts per a setembre i octubre - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Cabanes comptarà amb tres curos de formació gratuïts per a setembre i octubre - (foto 2)
  Cabanes comptarà amb tres curos de formació gratuïts per a setembre i octubre - (foto 3)

  La regidora d’Impuls de l'Activitat Econòmica, Educació, Formació i Ocupació de l’ajuntament de Cabanes, ha informat que es poder prescriure totes les persones interessades en el els cursets de formació que es celebraran durant els mesos de setembre i octubre al Casal Jove de Cabanes.

  Organitzats pel servei de Promoció Econòmica, Relacions Internacionals i Promoció Ceràmica i el CEDES de la Diputació de Castelló, estos cursos es celebraran amb la següent calendarització.

  - El taller per superar un procés de selecció per administratius, els dies 8 i 0 de setembre, amb una durada de 8 hores. (Adreçat a persones interessades en millorar les seues habilitats i competències).

  - El taller de ferramentes Google per a la recerca d’ocupació, els dies 28.29 i 30, amb una durada de 12 hores ( adreçat per millorar el coneixement de les ferramentes que Google pot oferir on-line per la millora de l’empleabilitat. Adreçat a persones en desocupació i/o interessades en millorar les seues habilitats i competències)

  - El taller de xarxes socials i ocupació, serà els dies 14,17,18 i 19 d’octubre, amb una durada de 16 hores ( 4 hores per sessió).

  Tots aquests tallers són gratuïts i tenen places limitades, fet per qual es prega que la gent puga demanar ja informació i directament inscriure’s en les dependències de l’ajuntament de Cabanes (cabanes@cabanes.es) , o als centres CEDES ( cedesaedl@dipcas.es). En cas que es superen les places d'inscripció es donarà prioritat a les persones desocupades, i en cas de ser les persones en llista d'espera considerables, es valorarà fer una segona ronda d'aquests cursos.

  Segons Segarra “des de l’ajuntament ens estem movent en tots els àmbits possibles per intentar dur al poble tots els cursos, jornades i activitats que els demés organismes públics i privats oferten per ajudar a la gent a buscar faena i millorar la seua formació, pensem que l’ajuntament ha de ser el principal implicat i interessat en ajudar als veïns a eixir de la desocupació, i per això està sent una de les nostres prioritats, en un camp on en anteriors governs no s’ha fet res”.

  Subir