elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

En breu s’iniciaran els tallers de formació i ocupació

En breu s’iniciaran els tallers de formació i ocupació
  MÁS FOTOS
  En breu s’iniciaran els tallers de formació i ocupació - (foto 2)
  En breu s’iniciaran els tallers de formació i ocupació - (foto 3)

  La regidora d'Impuls de l'Activitat Econòmica, Educació, Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Cabanes, Sole Segarra, ha recordat que en breu començarà la sèrie de sis tallers en Cabanes de formació que es celebraran durant els mesos de setembre i octubre al Casal Jove del municipi.

  De moment tres d’elles ja tenen data de celebració, i ha recordat que cal omplir la instància disponible al seguent enllaç: http://www.cabanes.es/files/u6/OTROS/instancia-general-lopd-052016.pdf indicant les següents dades : Edat, Titulació, si estàs treballant o no i, si és el cas, el temps que portes desocupat.

  Organitzats pel servei de Promoció Econòmica, Relacions Internacionals i Promoció Ceràmica i el CEDES de la Diputació de Castelló, estos cursos es celebraran amb la següent calendarització.

  - El taller per superar un procés de selecció per administratius, els dies 8 i 9 de setembre, amb una durada de 8 hores. ( adreçat a persones interessades en millorar les seues habilitats i competències) Horari: de 9.30 a 13.30 hores

  - El taller de ferramentes Google per a la recerca d’ocupació, els dies 28.29 i 30 de setembre amb una durada de 12 hores ( adreçat per millorar el coneixement de les ferramentes que Google pot oferir on-line per la millora de l’empleabilitat. Adreçat a persones en desocupació i/o interessades en millorar les seues habilitats i competències) Horari: de 9.30 a 13.30 hores

  - El taller de xarxes socials i ocupació, serà els dies 14,17,18 i 19 d’octubre, amb una durada de 16 hores ( 4 hores per sessió).

  Tots aquests tallers són gratuïts i tenen places limitades, fet per qual es prega que la gent s’apunte ja , directament omplint la instancia i presentant-la en les dependències de l’ajuntament de Cabanes (cabanes@cabanes.es) , o als centres CEDES ( cedesaedl@dipcas.es). En cas que es superen les places d'inscripció es donarà prioritat a les persones desocupades, i en cas de ser les persones en llista d'espera considerables, es valorarà fer una segona ronda d'aquests cursos

  En breu eixiran les dades per als tallers de “parlar en públic amb eficiència”, “Claus per superar els processos de selecció” i “intel·ligència emocional i educació”

  Subir