18 de septiembre de 2020 18/9/20

EU recorda que el termini per demanar les ajudes contra la pobresa energètica finalitza el 31 de març

  Des del col·lectiu local d’Esquerra Unida del País Valencià – Unitat Popular volem recordar a tots els veïns i veïnes de Borriana amb dificultats econòmiques per a poder fer front als pagaments d’energia (llum, aigua i gas) que el termini per a demanar les ajudes del Pla contra la pobresa energètica de la Conselleria d'Obres Públiques finalitza el pròxim dijous 31 de març.

  L’Ajuntament de Borriana va anunciar fa un mes que aquestes ajudes anaven a ser tramitades des de l'oficina AMICS de la localitat, ubicada a la plaça de Francisco Tomás y Valiente. L’anunci a la web municipal es va fer el passat 15 de febrer i, des d’aleshores, ja no s’ha publicat cap notícia, recordatori o informació al respecte.
  Una persona amb dret a les ajudes i sense rebre-les és un fracàs.

  “Pensem que és una informació prou important per a molta gent com per a què passe desapercebuda i hem volgut recordar els nostres veïns que el termini per a demanar aquestes ajudes socials finalitza molt prompte. No volíem que ningú es quede sense rebre aquestes ajudes per desconeixement o per no haver accedit a la informació en la web municipal, a on, per altra banda aquesta informació és escasa o nula”, explica el coordinador d’EUPV-UP Borriana, Gabriel Ferrándiz.

  Recordem que a aquestes ajudes, posades en marxa per la Conselleria per tal d'evitar els talls energètics, poden acollir-se les persones en risc de pobresa energètica que tinguen dificultats per a pagar el subministrament o les que ja hagen patit un tall en el subministrament o tinguen problemes per pagar el seu lloguer social.
  L'agència AMICS de Borriana té un horari de 9.00 a 14.00 hores (dilluns, dimecres i divendres).

  Creiem que hi ha falta d’informació per part del consistori
  “Tot i que verbalment ja se’ns va comunicar que la idea expressada per EUPV-UP Borriana de fer una finestra única i punt d’accés únic a la web per a Serveis Socials (http://borriana.eupv.org/2016/02/15/esquerra-unida-unitat-popular-borriana-reclama-a-la-web-municipal-una-finestra-unica-per-a-serveis-socials/) ja ha sigut presa en consideració pels responsables municipals pensem que això no és excusa per a no utilitzar les eines que ara mateix te l’Ajuntament i donar la màxima difusió a aquests temes. Bastaria que una persona amb dret a rebre l’ajuda es quede sense ella per culpa d’una mala informació per a considerar un fracàs rotund l’aplicació del Pla contra la pobresa de la Generalitat a Borriana”, afirma Ferrándiz.
  Per això des d’EUPV-UP volem tornar a recordar a tothom l’adreça i telèfon de l’agencia AMICS a Borriana (Teléfon: 964 033 284. Fax: 964 033 459. Correu electrònic: amics@burriana.es).

   1 comentario
  ex-eu
  ex-eu
  24/03/2016 12:03
  cansinos

  a vore cansinos, en lloc de fer ja com els del pp, demanar, instar, reclamar, etc... per que no li traslladeu a la Conselleria de politiques inclosives la publicitat, la difusio, etc.... de veres que ja no sabeu que fer per que se vos veja en la foto. si fan mal, si no fan, tambe. i lo pitjor, ho feu saber ara al final, ara que ja s´acaba? si ho sabieu aixo es mala llet.

  Subir