20 de septiembre de 2020 20/9/20

Naix la publicació de cultura i debat polític de Borriana “Revista Carabona”

Naix la publicació de cultura i debat polític de Borriana “Revista Carabona” - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Naix la publicació de cultura i debat polític de Borriana “Revista Carabona” - (foto 2)
  Naix la publicació de cultura i debat polític de Borriana “Revista Carabona” - (foto 3)

  La Revista Carabona ha començat a caminar esta setmana amb la seua presentació en societat. En lacte de presentació han estat protagonistes el seu editor, Moncho Monfort, i dos dels primers col·laboradors a aportar continguts a esta publicació digital, l’escriptor Joan Pla, i l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont.

  Pla signa un article a on es planteja quin serà el futur de Borriana i els reptes a superar mentre l’alcaldessa Safont ens ha deixat una entrevista a on desgrana les seues primeres impressions després de assumir el càrrec de màxima representat política dels borrianencs.

  Els altres articles d’opinió que podeu torbar a revista Carabona són els que han escrit Jordi Arenós, professor d’educació per adults al voltant de l’educació pública i el president dels agricultors de Borriana, José Vicente Guinot, al voltant del futur del nostre camp.

  Com ha explicat Monfort la Revista Carabona és una revista oberta a noves aportacions de les persones interessades a donar una opinió fonamentada i basada en l’experiència, dins un espai obert al debat amb els lectors.
  Revista Carabona aspira a convertir-se en un lloc de debat públic, en un referent del progressisme de Borriana i, per damunt de tot, en una publicació a on el pensament polític, la cultura i la nostra ciutat siguen els puntals sobre els quals fonamentar tots els articles i entrevistes.

  Si vols llegir els primers articles de Revista Carabona pots fer-ho entrant a www.carabonarevista.wordpress.com o bé al perfil de Facebook de la revista https://www.facebook.com/revistacarabona

   1 comentario
  ximo
  ximo
  25/10/2015 10:10
  magnific!

  molt bona iniciativa! que dure i tinguen sort!

  Subir