4 de diciembre de 2020 4/12/20

L'Ensemble Eduardo Ocón ofereix un gran concert a l'Auditori Juan Varea

L'Ensemble Eduardo Ocón ofereix un gran concert a l'Auditori Juan Varea - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  L'Ensemble Eduardo Ocón ofereix un gran concert a l'Auditori Juan Varea - (foto 2)
  L'Ensemble Eduardo Ocón ofereix un gran concert a l'Auditori Juan Varea - (foto 3)

  L'Auditori Juan Varea es va omplir ahir amb motiu del concert que van oferir els joves solistes que integren l'Ensemble Internacional Festival Eduardo Ocón, un dels quals és el clarinetista borrianenc Raúl Traver, i que va programar la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament.

  Els prometedors intérprets, tots ells amb premis nacionals i internacionals, i amb una brillant trajectòria; van abordar amb mestria peces clàssiques de Beethoven, Franck, Richard Strauss o Weber.

  La primera part del concert, amb piano, va reunir els violinistes Albert Skuratov (Rússia) i Sergei Maiboroda (Ucraïna), el violoncelista valencià David Barona, el pianista rus Denis Lossev i el veneçolà Humberto Armas a la viola. A la segona part, es va incorporar el borrianenc Raúl Traver, qui va tindre l'ocasió de mostrar el seu talent davant el públic de Borriana junt a un gran planter de músics.

  Traver, qui ha actuat en auditoris de Madrid, Pekín o Viena i és professor convidat a la Universitat Valley Utah (EUA), va agrair el recolzament del públic i va rebre el de la resta de l'Ensemble.

  L'alcalde, José Ramón Calpe -també en la seua vessant com a músic- va felicitar els joves intèrprets pel gran concert oferit, que va meréixer una gran ovació.

   

  Subir