4 de diciembre de 2020 4/12/20

La Falla Don Bosco celebra con una fiesta el nombramiento de las Cruces de Mayo como Fiesta de Interés Turístico

La Falla Don Bosco celebra con una fiesta el nombramiento de las Cruces de Mayo como Fiesta de Interés Turístico - (foto 1)
  La Falla Don Bosco organiza el próximo viernes 30 de abril una fiesta remember frente al casal de la falla, en el Paseo San Juan Bosco nº 8.

  La fiesta, propuesta por los jóvenes de la falla, empezará a las 11:30 de la noche y se organiza con motivo de las Cruces de Mayo, recién nombradas Fiesta de Interes Turístico Provincial.

  El encargado de poner música a la fiesta será DJ Davix, uno de los mejores DJ's de remember que tenemos en nuestra ciudad, acompañado por diferentes dj's de la falla.

  Con lo relativo a las consumiciones, la falla propone precios populares para refrescos, combinados y mojitos.

  La fiesta está abierta a todo el mundo que quiera disfrutar de ella, tanto si pertenece a la falla como si no, incluso si no es de Burriana.

   2 comentarios
  Digitizen
  Digitizen
  01/05/2010 01:05
  jo tampoc ho entenc

  don bosco l'únic que fa és tocar els nassos als veïns que volem descansar. Sembla que els dona prou vots al PP de Burriana, per a tindre permís per a tot. Anit no ens van deixar dormir fins passades les 3, per que després d'apagar la música a les 3:10 h, els mal educats, només feien que cridar i fer escàndol. Avui tenia planejat alçar-me abans de les 9. No ha pogut ser i he tingut que suspendre el meu plan. Això és el que tenim. No hi ha discoteques, no hi ha pubs desents, però hi ha Don bosco, vullguem o no. Així funciona este poblet que no té res més. Tots els divendres hem de suportar quan surten del col·legi Salesians, els clàxons dels cotxes, quan per llei, està prohibit tocar el clàxon a partir de les 11. Però ací no passa res. Espere que algún dia ho solucionen.

  Subir