1 de abril de 2020 1/4/20

Exit de la II fira d’associacions valencianistes Trobem-mos realisada a Borriana

Exit de la II fira d’associacions valencianistes Trobem-mos realisada a Borriana - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Exit de la II fira d’associacions valencianistes Trobem-mos realisada a Borriana - (foto 2)
  Exit de la II fira d’associacions valencianistes Trobem-mos realisada a Borriana - (foto 3)
  Exit de la II fira d’associacions valencianistes Trobem-mos realisada a Borriana - (foto 4)
  Exit de la II fira d’associacions valencianistes Trobem-mos realisada a Borriana - (foto 5)
  Exit de la II fira d’associacions valencianistes Trobem-mos realisada a Borriana - (foto 6)

  El passat fi de semana, es celebrà en la ciutat de Burriana la II Fira d’entitats valencianistes “Trobem-mos” entre unes 700 i 800 persones passaren per la plaça de la Mercé de Borriana, el Ateneu Cultural Borrianenc en la colaboració de la coordinadora Acció Cultural Social i Econòmica del Regne de València (ARV) va fer possible este acte.

  Encara que les previsions de l’orage no eren favorables, este no va ser impediment per la celebració del Trobem-mos en Borriana, lo que va permetre que molts borrianencs visitaren la fira. Una llastima els núvols i el fret hagueren impedit l’eixida al carrer d’atres mes. Els visitants pogueren trobar camisetes, llibres, senyeres, fruta, joguets, plantetes i tríptics informatius de totes les entitats participants.

  Activitats com la que ha tingut lloc hui en Borriana, fan gran el valencianisme, demostren la capacitat de movilisació i organisació de la coordinadora d’entitats ARV.

  L’ambient fon molt bo, un dia de germanor ab musica valenciana de tabal i dolçaina i bones cançons que deixaren vore l'alegria, força i l'optimisme de la gent que vinguda de moltes comarques (l'Horta, la plana, la ribera, Camp de Turia o Maestrat) que desafiant el mal orage vingueren a Borriana.

  L'ateneu Cultural Borrianenc vol agrair la participació de totes les entitats que estigueren presents en el Trobem-mos montant una paradeta i recolzant dita fira, a mes de la colaboració de l’Ajuntament de Borriana.

   7 comentarios
  Tonet
  Tonet
  04/04/2009 04:04
  ¡Enhorabona!

  Enhorabona a tots aquells que han fet possible la Fira en Burriana. A totes les entitats participants i als que aguantarem el mal orage fins a l´últim moment. Per ad aquells que a soles veuen faltes d´ortografia, caldria que miraren si la normativa que ells gasten s´adapta al parlar valencià ó a una atra llengua que sí va normatisivisar el seu parlar i ara se vol impondre per al valencià perque sí, recordeu que les variants de la parla viva catalana no es poden introduïr en el valencià per interés d´alguns, ad això se li denomina imposició i fascisme. ¡Salutacions!

  Subir