1 de octubre de 2020 1/10/20

EU-ERPV agraeix al govern municipal la posada en marxa de mesures presents en el seu programa

EU-ERPV agraeix al govern municipal la posada en marxa de mesures presents en el seu programa - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  EU-ERPV agraeix al govern municipal la posada en marxa de mesures presents en el seu programa - (foto 2)

  La coalició formada per Esquerra Unida i Esquerra Republicana vol donar les gràcies a l’equip de govern de l’Ajuntament de Borriana per considerar dins les seues propostes conjuntes mesures que estaven presents al programa electoral d’EUPV-ERPV i que, amb anterioritat al pacte tripartit, no apareixien als programes de PSOE, Compromís o Se Puede Burriana.

  Des del passat mes de novembre els membres d’EUPV-EPRV van denunciar el fet que els regidors de Borriana tingueren una zona d’aparcament pels seus cotxes privats al carrer Major, al costat mateix de la porta del consistori. Consideràven que era un privilegi que els situava fora de la realitat de la resta de veïns i veïnes de Borriana que han de buscar-sel a vida per aparcar prop del centre o pagar la zona blava, un fet que els regidors evitaven gràcies a esta zona reservada.

  “L’actual equip de govern ha decidit eliminar esta zona de privilegi i ens congratulem per això, però ens haguera agradat que la mesura fóra presa abans pel PP o bé que el nou govern li atribuïra a EUPV-ERPV l’origen d’esta mesura”, assegura el coordinador d’Esquerra Unida a Borriana, Gabriel Ferrándiz.

  “El passat mes de maig vam presentar un programa de govern a on hi havien moltes mesures que ara veiem reflectides a l’acord tripartit signat per Psoe, Compromís i Se Puede BUrriana. En alguns casos són per pura coincidència programàtica però en altres veiem punts que eren exclusius d’EUPV-ERPV Acord Ciutadà. Evidentment ens alegrem que, finalment, algú es comprometa a dur-los a terme i confiem que així siga durant esta legislatura. Per això demanarem estos dies una reunió amb l’alcaldessa Maria Josep Safont per tal de traslladar-li, a parer nostre com a organització política, les mesures que considerem més urgents i que, després de revisar l’acord a tres bandes de Compromís, Psoe i Se Puede Burriana trobem a faltar”, afirma Ferrándiz.

   3 comentarios
  El empollón
  El empollón
  19/06/2015 09:06
  Yo primero

  Estos de IU son como los niños, yo lo dije primero, yo lo vi primero, lo llevo en el programa y tu no. Al final se ha quitado ese privilegio que tenían algunos, que por cierto los del PSOE bien que lo disfrutaron en la anterior legíslatura y no abrieron la boca.

  Subir