1 de marzo de 2021 1/3/21

Empelt Borriana presenta l'últim esdeveniment de les Jornades de Conscienciació Mediambiental

Empelt Borriana presenta l'últim esdeveniment de les Jornades de Conscienciació Mediambiental - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Empelt Borriana presenta l'últim esdeveniment de les Jornades de Conscienciació Mediambiental - (foto 2)

  El Col·lectiu Empelt Borriana junt amb l'Agrupament Escolta Borriana, vol convidar a la ciutadania a l'últim esdeveniment de les Jornades de Conscienciació Mediambiental. El pròxim dijous 9 de març, a les 19h. es durà a terme una taula redona amb posterior debat amb el títol, "medi ambient a Borriana". Primerament, es donarà pas a les intervencions dels ponents.

  Empelt Borriana vol agrair la presència com a ponents de:

  - Bruno Arnandis, regidor d'urbanisme i medi ambient.

  - Jose Joan Vicent, biòleg marí i professor de ciències naturals.

  - Fundació LIMNE, fundació de custodia fluvial.

  - GECEN, grup dedicat a la investigació i protecció del medi ambient.

  Seguidament, es continuarà amb un debat obert entre els ponents i el públic, on Empelt Borriana espera la màxima participació per poder extraure conclusions esclaridores i propostes per a la gestió ambiental i territorial del nostre municipi.

  Des del Col·lectiu Empelt Borriana, "creiem que el medi ambient és un factor de màxima rellevància. Si més no, la nostra ciutat ha de revalorar els seus espais naturals tant els aïllats com en els que hi tenen afecció humana directa. El Clot, la Desembocadura del Millars, l'Estany de la Vila o la Marjal Borriana-Nules, són espais protegits fins i tot a escala europea. Aquest fet ens indica la importància tant del seu valor, com de la seua cura. No podem oblidar, que el medi ambient és un dels actius més importants en el benestar social i el desenvolupament local sostenible. És per això, que naix la necessitat d'una major inversió en gestió i vigilància, així com una major conscienciació i la formació ambiental adequada de la nostra ciutadania".

  Subir