2 de diciembre de 2020 2/12/20

El correllengua visita el CEIP Pare Vilallonga

El correllengua visita el CEIP Pare Vilallonga - (foto 1)
  Galería de fotos
  Correllengua CEIP Pare Vilallonga
  Correllengua CEIP Pare Vilallonga
  MÁS FOTOS
  El correllengua visita el CEIP Pare Vilallonga - (foto 2)
  El correllengua visita el CEIP Pare Vilallonga - (foto 3)

  El passat 6 d’octubre el CEIP Pare Vilallonga va rebre la visita del correllengua. Es tracta d’una festa per a la defensa i promoció de la nostra llengua, una ferramenta per a donar a conèixer la nostra cultura.

  Els xiquets i xiquetes esperen impacients el pas de la flama al pati de l’escola, engalanats aquest any amb una corona que ells mateix han elaborat. A continuació es fa “la lectura del manifest” que transmet als més menuts la importància de parlar, llegir i jugar en la llengua pròpia. Encara que la flama ha de continuar visitant altres escoles la festa continua durant la vesprada.

  Fins l’any que ve, correllengua!

   3 comentarios
  puix val...
  puix val...
  18/10/2009 05:10
  Se escriure.

  ¿es la unica critica que pots fer, l'ortografia?¿on està el problema d'utilisar una ortografia diferenciada per al valencià, basada en la parla dels usuaris i fonamentada en els classics ? Es normal que no et consideres valencià, puix per a lo unic que utiliseu el nom de Valencia i de valencià es quan s'intenta reivindicar la sobirania i la singularitat d'estos. Mentres tant, soles ix el nom de catala. No veig motiu d'orgull en voler suplantar una identitat per atra, ara be, si aixo es motiu d'orgull per a tu, estas en el teu dret. Pero no vullgues llevar-me a mi el meu de defendre lo meu. I per cert, tinc el titul de "grau mitja per la JQCV", i tambe tinc el elementa de "Lo Rat". He estudiat en "normalitzat" o "catala", com t'estimes dir-ho, i tambe han intentat, com ad estos chiquets, fer-me creure que no existia la singularitat valenciana. Yo he triat, no per que des de l'oficialitat se me haja donat la oportunitat de triar, si no per que he tingut criteri propi. ¿Tu pots dir-ho?

  Subir