26 de febrero de 2020 26/2/20

Conferència d'Alejandro Patuel a l'escola d'adults de Burriana

Conferència d'Alejandro Patuel a l'escola d'adults de Burriana - (foto 1)

    L'escola d'adults Historiador Viciana reprén el cicle de xerrades-col.loquis amb la conferència que demà dimarts a les 19 h. dictarà Alejandro Patuel, que du per títol "La reforma laboral. Comentarios".
    Patuel, inspector de treball i seguretat social, és expert en dret del treball i relacions laborals i té una dilatada carrera professional. En esta ocasió dissertarà a propòsit de la darrera reforma laboral, de les seues conseqüències i projectes de reforma. Recorden que es tracta d'un dels temes més controvertits i de candent actualitat, a l'estar inclòs en l'agenda de negociació dels partits polítics per a la formació de govern.

    Esta conferència-debat forma part del cicle iniciat al novembre amb la participació de J.Luís Traver, que va parlar de l'economia de la desigualtat i que continuarà pròximament amb una altra a càrrec de Josep Palomero.

    Estos debats s'emmarquen dins del programa d'activitats culturals amb que el centre cel.lebra el 30 aniversari de la seua creació. L'assistència és gratuïta i està oberta per a tothom.

    Subir