elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Compromis sofreix l'atac vandàlic en les seues barraques pels ultres de falange española

Compromis sofreix l'atac vandàlic en les seues barraques pels ultres de falange española
  MÁS FOTOS
  Compromis sofreix l'atac vandàlic en les seues barraques pels ultres de falange española - (foto 2)
  Compromis sofreix l'atac vandàlic en les seues barraques pels ultres de falange española - (foto 3)
  Compromis sofreix l'atac vandàlic en les seues barraques pels ultres de falange española - (foto 4)

  Compromís per Borriana ha denunciat avui que les barraques de la seua propietat amb cartells electorals per a les eleccions del pròxim 26 de juny de la coalició d’esquerres i nacionalista A la Valenciana instal·lades a Borriana han sofert actes vandàlics per part de Falange Española, que han cobert amb els seus cartells -en els quals pot veure's el logo dels ultradretans--, aquelles barraques que s'han trobat al seu pas de la coalició A La Valenciana.

  El coordinador de campanya de Compromís per Borriana, Xavier Personat, ha condemnat la forma d'actuar dels ultres de Falange Española que amb això han demostrat que “ni respecten el joc democràtic, ni molt menys la pluralitat i el treball que uns altres fem”. Xavi Personat ha remarcat que “ja estem cansats de sofrir aquest tipus d'atacs, els sofrirem les passades eleccions generals i els tornem a sofrir en aquestes, pel que sembla molestem i ens tenen por, perquè saben que anem a guanyar les eleccions”.

  A més de ser un atemptat contra la democràcia i la llibertat, aquests senyors gaudeixen d'una impunitat que de vegades ens fa pensar que seguim ancorats en el passat. Compromís per Borriana ha denunciat que la enganxada de propaganda electoral en les seves barraques és intolerable i demostra el tarannà democràtic del grup ultra, que ni respecten, ni deixen que uns altres ens puguem expressar lliurement i amb els nostres mitjans pagats per nosaltres mateixa.

  Compromís per Borriana ha denunciat davant la Junta Electoral de Zona els atacs soferts en les seves barraques i en el seu material electoral i espera que s'actue contra aquests individus que campen a plaer i actuen pensant-se que són impunes però ara es vetlla per la protecció de tots els que si que ens creem la democràcia i la convivència ciutadana.

  comentarios 3 comentarios
  Vicentem
  Vicentem
  13/06/2016 04:06
  Pobrecitos

  Mi mas "sincera" condena, a tal acto "tan vandálico" que es ponen una hoja de papel en medio de dos personas sin tapar a nadie, sin mas, lo que pasa es que estamos de un subidito que estos se creen que pueden hacer lo que quiera (como insultar a los demás partidos, boicotear mitines, atacar educación concertada, atacar a la iglesia...), pero eso si, que nadie les apegue un papelito en sus tablones publicitarios, porque menudo ataque vandálico mas desproporcionado.

  Subir