22 de octubre de 2020 22/10/20

Comença el club de lectura

Comença el club de lectura - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Comença el club de lectura - (foto 2)
  Comença el club de lectura - (foto 3)

  El dijous va donar començament en el Centre de Formació de Persones Adultes "Historiador Viciana" de Borriana el Club de lectura del Casal Jove de les Alqueries. L'acte va comptar amb la presència d'Eduard Mor , director del Centre; Laura Garrido, coordinadora del Casal; Luis Belis i Sergio García, membres de l'associació juvenil "Casal SOS" i responsables de l'organització, i de la resta de membres del Club de lectura. Es va fer entrega del primer llibre que es llegirà en el club, "Fahrenheit 451", de Ray Bradbury. Es va explicar el funcionament del club i es van aprovar les normes de funcionament, així com el programa i el calendari del mateix.

  El club de lectura està organitzat per un grup de jóvens de l'associació Juvenil "Casal SOS", associació responsable de la gestió del Casal Jove de les Alqueries. Compta amb el suport del Centre Públic de FPA de Borriana (que subvenciona la compra dels llibres) i del Casal Jove de les Alqueries.

  El grup format es reunirà el primer dilluns de cada mes, a les sis de la vesprada, en el Centre de FPA i en el Casal alternativament, per a comentar els llibres triats. A més, es realitzaran activitats complementàries com el visionat d'adaptacions cinematogràfiques, jocs literaris o visites culturals.

  Les sessions començaran al novembre i finalitzaran al juny, respectant els períodes vacacionals de Nadal i Setmana Santa. Les dates de reunió són, en principi, els dies:

  -Dilluns, 03 de novembre, Casal Jove dels Alqueries.
  -Dilluns 1 de desembre, FPA Borriana.
  -Dilluns 12 de gener, Casal Jove dels Alqueries.
  -Dilluns, 2 de febrer, FPA Borriana.
  -Dilluns, 2 de març, Casal Jove.
  -Dilluns, 13 d'abril, FPA Borriana.
  -Dilluns, 4 de maig, Casal Jove.
  -Dilluns, 1 de juny, FPA Borriana.

  Per a formar part del club només és necessari ser major de setze anys (preferentment), omplir la fitxa d'inscripció i comprometre's a complir les normes del club. El nombre màxim de membres serà de quinze persones. Les inscripcions es realitzen en el Casal Jove de les Alqueries o en el Centre Públic de FPA de Borriana, establint-se els dilluns de cinc a sis i mitja de la vesprada l'horari d'atenció al públic. A més, el Club compta amb un espai en el blog literari del coordinador del grup, Luis Belis, "cronicasdeunjovenchiflado.blogspot.com.es"

  Subir