elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El Centre Infantil Infante Felipe celebra la festa de la castanyera

El Centre Infantil Infante Felipe celebra la festa de la castanyera
  MÁS FOTOS
  El Centre Infantil Infante Felipe celebra la festa de la castanyera - (foto 2)
  El Centre Infantil Infante Felipe celebra la festa de la castanyera - (foto 3)
  El Centre Infantil Infante Felipe celebra la festa de la castanyera - (foto 4)
  El Centre Infantil Infante Felipe celebra la festa de la castanyera - (foto 5)
  El Centre Infantil Infante Felipe celebra la festa de la castanyera - (foto 6)
  El divendres 19 de novembre vam celebrar la festa de la Castanyera al nostre centre. Volem agrair el nivell de participació i d’implicació de mares i pares, no sols en la festa, sinò en tot el procés relacionat amb este projecte educatiu: L’ARRIBADA DEL FRED.

  Hem realitzat este projecte amb gran il·lusió, intentant, com sempre, que els xiquets aprengueren a través del joc i per mitjà d’activitats divertides que els ajudaren a realitzar aprenentatges significatius.

  Al centre, sempre intentem que les xiquetes i xiquets experimenten amb el seu cos, amb objectes, i més endavant ja els anem introduint el treball amb llapis i paper (del qual no ens agrada abusar a estes edats tan primerenques).

  Així, doncs, els xiquets van pintar, van jugar, es van embrutar, van riure, van manipular, van comprar amb els pares i mares fruits de la tardor per a portar al centre, els van olorar, els van tastar, els van tocar, els van observar i van aprendre molt dels seus colors, del seu tacte, de les seues aromes, del seu gust...

  Subir