26 de febrero de 2021 26/2/21

El Centre Infantil Infante Felipe celebra la festa de la castanyera

El Centre Infantil Infante Felipe celebra la festa de la castanyera - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  El Centre Infantil Infante Felipe celebra la festa de la castanyera - (foto 2)
  El Centre Infantil Infante Felipe celebra la festa de la castanyera - (foto 3)
  El Centre Infantil Infante Felipe celebra la festa de la castanyera - (foto 4)
  El Centre Infantil Infante Felipe celebra la festa de la castanyera - (foto 5)
  El Centre Infantil Infante Felipe celebra la festa de la castanyera - (foto 6)
  El divendres 19 de novembre vam celebrar la festa de la Castanyera al nostre centre. Volem agrair el nivell de participació i d’implicació de mares i pares, no sols en la festa, sinò en tot el procés relacionat amb este projecte educatiu: L’ARRIBADA DEL FRED.

  Hem realitzat este projecte amb gran il·lusió, intentant, com sempre, que els xiquets aprengueren a través del joc i per mitjà d’activitats divertides que els ajudaren a realitzar aprenentatges significatius.

  Al centre, sempre intentem que les xiquetes i xiquets experimenten amb el seu cos, amb objectes, i més endavant ja els anem introduint el treball amb llapis i paper (del qual no ens agrada abusar a estes edats tan primerenques).

  Així, doncs, els xiquets van pintar, van jugar, es van embrutar, van riure, van manipular, van comprar amb els pares i mares fruits de la tardor per a portar al centre, els van olorar, els van tastar, els van tocar, els van observar i van aprendre molt dels seus colors, del seu tacte, de les seues aromes, del seu gust...

  Subir