19 de septiembre de 2020 19/9/20

Calpe reivindica un millor finançament autonòmic i municipal a Borriana

Calpe reivindica un millor finançament autonòmic i municipal a Borriana - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Calpe reivindica un millor finançament autonòmic i municipal a Borriana - (foto 2)
  Calpe reivindica un millor finançament autonòmic i municipal a Borriana - (foto 3)
  Calpe reivindica un millor finançament autonòmic i municipal a Borriana - (foto 4)

  La corporació municipal de Borriana ha celebrat este migdia una sessió plenària extraordinària per tal de commemorar la festivitat del 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana. 

  L'acte ha començat amb el reconeixement a l'oficial de la Policia Local Juan Carlos Gavara Aymerich, l'actuació del qual va ser fonamental per frustrar un robatori amb força el passat 24 de gener a un establiment al carrer de les Eres. La seua intervenció va permetre la detenció d'un dels delinqüents i aclarir en la mateixa operació dos robatoris més, raó per la qual la Policia Local de Borriana va rebre la felicitació de la Guàrdia Civil i l'Ajuntament ha elevat també a la Generalitat Valenciana la sol·licitud d'una felicitació pública per a Gavara.
   
  L'oficial, acompanyat dels seus familiars, ha rebut de mans de l'alcalde, José Ramón Calpe, una placa en senyal de reconeixement i agraïment. Calpe ha pronunciat seguidament un discurs institucional, destacant la importància de defendre els interessos dels valencians, "que també som part d'Espanya i d'Europa". 
   
  L'alcalde ha recordat que enguany se celebra el trentè aniversari de la Llei 8/1984, de 4 de desembre, que regula els símbols de la Comunitat Valenciana i el seu ús, "i com a poble, hem de tindre el mateix sentiment quan veiem la nostra bandera que el que va tindre el rei Jaume I en vore-la onejar a València, però també hem d'anar més enllà de les tradicions i els sentiments, perquè som més que una senyera, un himne o una gastronomia".
   
  En este sentit, José Ramón Calpe ha definit al valencià com un poble amb iniciativa, "una potència exportadora i també turística i residencial. Estem ben preparats per a desenrotllar-nos en el món actual, que no entén de fronteres, i hem d'encarar amb optimisme el futur. També nosaltres hem escampat molts borrianencs pel món i, al mateix temps, som un poble d'acollida; i el repte és aconseguir que tots es senten borrianencs i valencians".
   
  L'alcalde ha reivindicat un millor finançament autonòmic i municipal, "objectius irrenunciables junt a unes majors inversions en infraestructures i millors oportunitats per a les joves generacions, que pateixen especialment les conseqüències de la crisi".
   
  Calpe ha apel·lat a la responsabilitat i competència per a aconseguir-ho, "com ha demostrat l'oficial Gavara", i ha manifestat el seu desig de que borrianencs i valencians, "que hem sabut mantindre la nostra identitat després de tants segles, siguem capaços de superar esta situació actual i junts anem creixent".
   
  L'acte ha finalitzat a la plaça Major amb balls i música tradicionals a càrrec del Grup de Danses l'Arenilla i del Centre Aragonés de Borriana.
   1 comentario
  Lector sorprendido
  Lector sorprendido
  10/10/2014 09:10
  PASIVIDAD, PASIVIDAD, PASIVIDAD

  Calpe cuando abre la boca suelta unas perlas que ni te cuento. Calpe "ha definit al valencià com un poble amb iniciativa.............potència turística y residencial" No será por Borriana, que se caracteriza entre otras cosas por un alcalde y ayuntamiento pasivo no, lo siguiente. Disfrutamos de un pueblo dormitorio (fantasma), por mas viajes que ustedes hicieran a Fitur, el turismo brilla por su ausencia, un ejemplo Golf Sant Gregori y otro el Arenal lo más parecido a un solar abandonado y decrépito. Perdone Sr. Alcalde me olvidaba de su gran iniciativa y apuesta turística el Arenal Sound (patético). Únicamente hay que darse una vuelta por el municipio, posteriormente visitar otras poblaciones costeras del de la Comunidad para darse cuenta de que usted NO está hablando de Burriana en la Sesión Plenaria Extraordinara sino que se refiere como ejemplo a otras poblaciones vecinas, vaya tela. No hay más sordo que aquel que no quiere escuchar ni más ciego que aquel que no quiere ver.

  Subir