23 de septiembre de 2020 23/9/20

Borriana promocionarà el valencià durant les rebaixes

Borriana promocionarà el valencià durant les rebaixes - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Borriana promocionarà el valencià durant les rebaixes - (foto 2)

  El Servei de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Borriana, aprofitant la temporada de rebaixes d’estiu que començarà pròximament, ha editat uns cartells anunciadors de les rebaixes, que es distribuiran gratuïtament entre els comerços de la ciutat. Es tracta de cartells amb les llegendes “Rebaixes” i “Descomptes”, fets en collaboració amb altres ajuntaments de la Comunitat Valenciana, i el disseny dels quals ha estat triat mitjançant un concurs realitzat a l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València.

  Encara són poques les empreses que funcionen íntegrament en valencià i els consumidors no solen tenir sempre a l’abast la possibilitat de rebre els tiquets de compra en valencià, ni de llegir l’etiquetatge dels diferents productes en la seua llengua. En aquest sentit, l’Ajuntament pretén fer una xicoteta contribució per aconseguir que la llengua isca al carrer i que els ciutadans no dubten a utilitzar-la quan realitzen les seues compres.

  Les persones interessades a participar en la campanya poden recollir el material, models diferents de cartells anunciadors de les rebaixes i els descomptes, de manera totalment gratuïta, en el Servei de Normalització Lingüística (segona planta de l’Ajuntament) en horari de 8 a 14 hores.

   6 comentarios
  yo tambien lo creo
  yo tambien lo creo
  22/06/2009 10:06
  C.A.

  El articulo 3.1 de la Constitución Española te dice. que el español es la lengua oficial, y 3.2, la lengua oficial de la C.Autonoma,osea, respetemos, ahora, estoy de acuerdo con el ex-alumno, de no forzar o presionar al personal, la verdad, a veces esto de las comunidades daun poquito de asco.

  Subir