26 de febrero de 2020 26/2/20

Borriana inaugura una nova edició de la Fira del Llibre a la Mercé

Borriana inaugura una nova edició de la Fira del Llibre a la Mercé - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Borriana inaugura una nova edició de la Fira del Llibre a la Mercé - (foto 2)
  Borriana inaugura una nova edició de la Fira del Llibre a la Mercé - (foto 3)
  Borriana inaugura una nova edició de la Fira del Llibre a la Mercé - (foto 4)
  Borriana inaugura una nova edició de la Fira del Llibre a la Mercé - (foto 5)

  Borriana ha inaugurat hui una nova edició de la Fira del Llibre amb l'obertura de les parades de llibreries, editors i diferents entitats al Centre Municipal de Cultura la Mercé; un acte que ha comptat amb la presència de l'alcalde, José Ramón Calpe; el regidor de Cultura, Enrique Safont i els regidors Juan Granell, Juan Fuster, Consuelo Suay i Javier Gual.

  La fira s'ha complementat amb un contacontes a la Biblioteca i l'espectacle Contes, sons, danses i cançons, a càrrec de Salva el Mussennacitu, a la plaça de la Mercé.

  A les 19.00 horas, l'Auditori Juan Varea ha acollit la presentació de Las recetas de mi cocina artesana, llibre autoeditat per la borrianenca Manuela Alamán, i de la revista dirigal Burriana Social, a càrrec del seu editor i responsable, Agustí Arjona. Ambdós han estat acompanyats pel regidor de Cultura, Enrique Safont i per familiars i públic assistent.

  Demà divendres la programació comença a les 17.00 hores amb l'obertura de la fira i, mitja hora després, tindrà lloc El racó dels menuts: contes a través dels sentits, una activitat adreçada a xiquets de 0 a 3 anys i les seues famílies, organitzada per la Biblioteca i l'ADI. A les 18.00 hores está previst un punt d'art de dansa del Centre Municipal de les Arts Rafel Martí de Viciana i els actes finalitzaran a les 19.00 hores amb una xarrada i actuació en directe del cantautor de Xàtiva Feliu Ventura, a l'Auditori Juan Varea.

   1 comentario
  SRC
  SRC
  24/04/2015 09:04
  SABADO Y DOMINGO

  Sábado y Domingo ¿Estará también abierta?

  Subir