9 de julio de 2020 9/7/20

“La volta a la Mariola” descobreix el color de la Història de Bocairent

“La volta a la Mariola” descobreix el color de la Història de Bocairent - (foto 1)
  • La cita serveix per commemorar el Dia internacional dels museus

La cinquena ruta de “La volta a la Mariola” recorrerà, diumenge pròxim 18 de maig, els principals atractius de Bocairent per tal de descobrir “el color de la Història” amb la col·laboració de l’empresa de serveis turístics Lasària. D’aquesta forma, el programa de visites guiades de l’associació Serra Mariola s’uneix a la commemoració del Dia internacional dels museus.

L’itinerari per Bocairent arrancarà a les 11.00 h des de l’oficina de turisme per a endinsar-se posteriorment pel barri medieval, declarat conjunt historicoartístic. A més, els assistents coneixeran els orígens de la població al museu arqueològic municipal Vicent Casanova i descobriran les covetes dels moros gràcies al centre d’interpretació situat a les coves del Colomer tot i que també podran visitar el monument mateix de vesprada de forma gratuïta. Finalment, el recorregut inclourà la cava de sant Blai, antic dipòsit de neu, i la plaça de bous, la més antiga de la Comunitat Valenciana.

D’aquesta cita gaudiran les cinquanta persones que van completar les places disponibles fa més de dos mesos. No obstant això, roman oberta la llista d’espera la inscripció en la qual es pot realitzar a les oficines de turisme d’Agres, Alcoi, Banyeres de Mariola, Bocairent, Cocentaina i Muro; a l’Ajuntament d’Alfafara, i al correu electrònic info@serramariola.org.

Subir