11 de julio de 2020 11/7/20

Festival Solidari a benefici d’Unicef en el Auditori Municipal de Betxí

  Ahir diumenge a les 5.30 de la vesprada es va realizar el Festival Solidari a benefici d’Unicef en el Auditori Municipal de Betxí promogut per un grup de dones fortament compromeses amb la infancia per recaptar fons perquè molts xiquets puguen ser tractats contra la desnutrició infantil.

  El acte va començar amb un video explicatiu del que fa UNICEF. Seguidament es va donar la benvinguda als assistents i va parlar Josefa Tarrega, la presidenta d’UNICEF de la provincia de Castelló.

  La Banda Juvenil de la Unió Musical de Betxí formada per uns 35 musics locals va ser l’encarregada d’obrir el Festival Solidari. Dirigits per el seu director Santiago Mollar van interpretar en primer lloc   l’obra “Dakota” composta per Jacob de Haan, “Duendes” de Juan Daniel Jover Piqueres, en tercer lloc “Poker face, Bad Romance, Just Dance” de  Lady Gaga i per últim “Ganganm Style” d’un cantant i raper sud-coreà .

  L'escola de ball FORMAT de Betxí va participar en el festival amb tres grups. El primer grup estava format per quatre ballarins que van oferirir un ball descendent del ballet clàssic amb moviments lliures i naturals cridat contemporani. Un segon grup va ser el dels més menuts que van interpretar una dansa transversal pop. I per ultim van participar alumnes de diferents edats amb un ball estil funky hip-hop.

  El GIMNAS 39 de Betxí no va faltar i va participar amb dos grups dirigits per Maria Calpe. El grup KIDS 1 format per xiquets i xiquetes de 3 a 6 anys amb un ball d’ un remix i un segon grup, KIDS 2 amb xiquetes de 7 a 13 anys.

  L’Associació Entre Tots formada per jovens betxinencs amb inquietuts va ballar la cançó "Voy a pasarmelo bien" del Musical “Devuelveme a mi chica” que interpretaran al mes de Maig.

  Algunes gimnastes de El CLUB GIMNASTIC BETXI dirigides per Timea i Miriam amb edads compreses entre els 10 i 12 anys també van colaborar en l’acte mostratnt als assitents el seu esport, la gimnàstica artística.

  I Toni Tormo amb la guitarra i José Miguel Moll amb el piano, van tocar en primer lloc "Ara" de Lax'n'Busto i després "Boig per tu" de Sau.

  El voluntariat de Betxí, que va organitzar el Festival Solidari, estava molt content per la il.lusió que van ficar tots els participants en les seues interpretacions, pel recolçament de les families, entrenadors i la col.laboració de les entitats i empreses locals en l’acte.

   

  Subir