elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Comença la formació de l’Horta del Rajolar

Comença la formació de l’Horta del Rajolar
  MÁS FOTOS
  Comença la formació de l’Horta del Rajolar - (foto 2)

  Ja está en marxa el projecte Horta del rajolar de Betxí, impulsat per la Fundació Novessendes, l’Ajuntament de Betxí i l’ Obra Social de la Caixa.

  En la primera fase ha començat la formació en agricultura ecològica amb una vessant tècnica fonamental, que es completarà amb una altra de metodologies de treball en equip per intentar unir al grup d’alumnes en un procés col·lectiu de construcció d’oportunitats professionals, en el camp de l’agricultura amb mètodes tradicionals i respectuosos amb el medi ambient.

  Hèctor Molina, responsable de la formació ha donat les primeres pinzellades i resolt els dubtes als 13 alumnes assistents. El debat és una de les eïnes fonamentals d’aquesta formació. Les sessions d’aula són un complement de les sessions pràctiques “sobre el terreny”, en les que els alumnes cultivaran la finca que la Fundació Novessendes ha habilitat per al projecte.

  Cal dir que el projecte té un total de 20 persones inscrites, encara que 7 d’elles están a l’espera d’acabar la campanya de la collita de taronja per incorporar-se.

   

  Subir