elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Betxí tanca “Arrela’t a Betxí” amb més de 50 xiquets en el 2015

Betxí tanca “Arrela’t a Betxí” amb més de 50 xiquets en el 2015
  • Per cada recén nascut es planta un arbre, es col·loca un taulellet personalitzat i es regalen dos enganxines de “betxinenc a bord” per al cotxe

Ahir es va dur a terme una nova edició del projecte “Arrela’t a Betxí”, en el qual 13 famílies que han tingut fills en l’últim trimestre de 2015 van poder plantar i apadrinar un arbre i col·locar un taulellet personalitzat amb el nom del xiquet o xiqueta. En total han sigut més de 50 els xiquets i xiquetes nascuts a Betxí durant el 2015 de manera que han sigut uns altres tants els arbres plantats dins d’este projecte que naix de la Regidoria de Joventut.

Per a Lydia Hidalgo, regidora de parcs i jardins, “este projecte ens permet mantindre activa la plantació de nous arbres als nostres pulmons verds i fer que els futurs veïns del nostre poble es preocupen en cara més pel medi ambient”.

A partir de l’abril d’enguany es continuarà amb esta iniciativa, que té una periodicitat trimestral. A més a més, cal recordar que per cada xiquet es reparteixen dues enganxines per als cotxes amb la inscripció “betxinenc a bord”.

Subir