14 de noviembre de 2019 14/11/19

Betxí finalitzarà l’any amb un deute inferior a 2 milions d’euros

Betxí finalitzarà l’any amb un deute inferior a 2 milions d’euros - (foto 1)

  Betxí ha reduït el seu deute a la meitat en quatre anys. L'equip de govern de Compromís, presidit per Alfred Remolar, va heretar un consistori que, a 16 de juny de 2011, arrossegava un passiu de 4.186.188 euros. Així ho va revelar l'auditoria interna encarregada per Remolar que també va deixar constància que havia 892.745 euros en factures per pagar (més de 305.000 en factures sense reconèixer i la resta, en factures sense abonar). "La resta del deute eren diners que se li devien als bancs", apunta l'alcalde, que destaca la gestió econòmica com un dels principals èxits del seu equip. "Hem aconseguit rebaixar el deute de manera que per primera vegada se situarà per sota dels dos milions d'euros", destaca Remolar. A data de hui el consistori deu 2.384.000 euros, quantitat que a final d'any s'haurà reduït a 1.970.817 euros. És a dir, al principi d'aquest segon mandat de Compromís al govern municipal s'haurà aconseguit reduir el passiu en quasi dos milions d'euros.

  La millora en l'estat dels comptes permet a l'executiu de Remolar plantejar-se "la possibilitat de tornar a amortitzar deute aquest any amb el romanent de tresoreria", apunta l'alcalde.
  Remolar s’ha mostrat satisfet per les dades perquè “són sinònim que estem fent les coses bé i, a pesar que queda molt de treball per fer, anem pel bon camí”.

   

  ocultar
  Betxí finalitzarà l’any amb un deute inferior a 2 milions d’euros
  Subir