9 de julio de 2020 9/7/20

Antoni Belda presenta el seu llibre sobre bolets del País Valencià en l’Aplec de Betxí

Antoni Belda presenta el seu llibre sobre bolets del País Valencià en l’Aplec de Betxí - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Antoni Belda presenta el seu llibre sobre bolets del País Valencià en l’Aplec de Betxí - (foto 2)

  "Bolets del País Valencià” és el títol del llibre d’Antoni Belda que s’ha presentat hui a Betxí, en el marc dels actes de l’Aplec de la Muntanyeta de Sant Antoni. Belda, doctor en Biologia i investigador en la Universitat d’Alacant, ha aconseguit integrar en aquest llibre totes les espècies que es poden trobar al País, segons ha destacat l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, que ha estat l’encarregat de fer la presentació.

  A més, els assistents a l’acte, que ha sigut a les 12 del migdia en la cafeteria Brisamar, han pogut gaudir d’una classe pràctica de coneixements de bolets i han fet un tast d’estos fongs.

  Un any més, la Fundació Vicent Tomàs i Martí i Acció Cultural del País Valencià han organitzat a Betxí l’Aplec de la Muntanyeta de Sant Antoni, un esdeveniment que va instituir durant els anys vint del segle passat el gran valencianista Vicent Tomàs i Martí. “L’Aplec ha sigut i serà un punt de trobada de tots els que volen mantindre viu el sentiment de vinculació amb la terra que el va caracteritzar des dels seus orígens”, ha destacat l’alcalde.

   

   

   

   

  Subir