12 de noviembre de 2019 12/11/19

Un cap de semana ple de festa i ambient faller a Bétera amb l’entrega dels ninots indultats per les cinc Falles i Carnestoltes

Un cap de semana ple de festa i ambient faller a Bétera  amb l’entrega dels ninots indultats per les cinc Falles i Carnestoltes - (foto 1)
  • A pesar del mal temps, els xiquets i joves no faltaren a la tradicional festa de Carnestoltes en la localitat del Camp del Túria

  • La Inauguració de l’Exposició del Ninot tindrà lloc el pròxim dissabte 8 de març, a les 18.00 hores, i la Crida 2014 de Bétera, a les 23.30h de la nit

MÁS FOTOS
Un cap de semana ple de festa i ambient faller a Bétera  amb l’entrega dels ninots indultats per les cinc Falles i Carnestoltes - (foto 2)

Les comissions falleres de Bétera ja han fet entrega este passat cap de setmana dels ninots que seran candidats a l’indult. L’entrega va tindre lloc la nit del divendres. Les cinc comissions presidides pels seus corresponents ninots realitzaren una cercavila pels carrers del poble fins a arribar a l’Ajuntament Vell, lloc que albergarà l’Exposició del Ninot.

Les Falleres Majors de Bétera, M ª José Granell i Paula Ros, la Junta Local Fallera i el regidor de Festes, Francisco Martínez, rebien els ninots de mà dels màxims representants 2014 de cadascuna de les comissions este passat divendres. La inauguració de l'Exposició serà el dissabte 8 de març, a les 18.00hores, en un dia ple d'actes fallers, ja que per la nit tindra lloc també la Crida.

L'Exposició del Ninot de Bétera quedarà oberta al públic des del dissabte 8 fins al divendres 14 de març, en horari de 17 a 20 hores. La Junta Local Fallera recorda al públic que visite l'Exposició que podran votar als ninots que consideren mereixedors de l 'indult.

Per altra banda, també la vesprada del divendres, el municipi de Bétera era un riu de color, música i diversió perquè centenars de joves i xiquets estaven convocats a participar del tradicional Carnestoltes 2014, a pesar de l’oratge. Així, a les 18.00h, començà la cercavila des de l’Albereda per arribar fins a la Plaça del Castell del poble. En este lloc es lliurarien els diplomes als millors disfraços que havien sigut valorats pel jurat format per les cuatre Obreres 2014 i el President dels Majorals.

ocultar
Un cap de semana ple de festa i ambient faller a Bétera amb l’entrega dels ninots indultats per les cinc Falles i Carnestoltes
Subir