20 de octubre de 2020 20/10/20

Els regidors d’Ocupació i Educació participen en la presentació del pla ‘Avalem Joves’

Els regidors d’Ocupació i Educació participen en la presentació del pla ‘Avalem Joves’ - (foto 1)

  El regidor d'Ocupació,Augusto Sevilla, acompanyat del regidor delegat d'Educació i Joventut, Fernando Cantarino, i la tècnic de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (ADL), Begoña Robles, han assistit durant el matí del dilluns 11 d'abril a la presentació del Pla Avalem Joves engegat pel SERVEF.

  Avalem Joves és un pla integral de formació i ocupació per a joves que forma part de l'estratègia de la Generalitat Valenciana per millorar la empleabilitat dels/es joves i oferir-los oportunitats laborals. El pla dotat amb un pressupost de 205 milions d'euros (2016-2020) i pretén impulsar l'accés al treball de 90.000 joves de la Comunitat Valenciana.

  El pla va dirigit a menors de 30 anys que estiguin en situació de desocupació i estiguin registrats en les oficines del SERVEF. Avalem Joves actuarà de manera individualitzada per a cadascun dels perfils, ja que no tots els joves aturats són iguals i requereixen una atenció i unes necessitats diferents.

  En aquesta mateixa línia, la Regidoria d'Ocupació de l'Ajuntament de Bétera, conscient de la importància de la desocupació juvenil, va organitzar el passat 18 de febrer una xerrada informativa sobre el sistema de Garantia juvenil que s'inclou dins del programa Avalem Joves, a la qual van acudir multitud de joves.

  Per la seva banda, l'Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Bétera està difonent en el municipi aquest Pla integral amb la finalitat que cap jove es quede fora del mateix, al temps que s'estan sol•licitant ajudes per a diferents actuacions recollides en el marc del mateix com a programes mixts d'ocupació i formació, ajudes a la contractació de joves i ajudes per a orientació, entre uns altres.

  Subir