28 de febrero de 2021 28/2/21

L’equip de Govern de Bétera passa a estar format per tres forces polítiques: Compromís, PSOE i Asamblea Bétera

  • Mas Camarena CUBE passa a l’oposició junt al PP, Ciudadanos i el regidor no adscrit

L’equip de Govern de Bétera passa a estar format des d’ahir per les forces polítiques de Compromís, PSOE i Asamblea Bétera. El quart grup municipal que formava part, Mas Camarena CUBE, passa a l’oposició.

En les darreres setmanes les reunions entres les distintes forces que formaven l’equip de govern s’havien intensificat amb la finalitat de superar les diferències sense èxit. La darrera es va produir ahir per la vesprada quan es posa fi al pacte de govern local.

Els portaveus de les quatre forces polítiques volen manifestar per mig d’aquest comunicat de premsa que lamenten els fets i apunten que les causes estan motivades per “desavinences que s’han produït al llarg de la legislatura i que no permeten mantenir les expectatives de tots els grups que configuren l’actual equip de govern”. Malgrat aquesta decisió, tots ells volen traslladar a la ciutadania de Bétera el seu “compromís per buscar punts de confluència i encontre amb el propòsit de seguir treballant pel bé del municipi”.

El govern de Bétera queda compost per 10 regidors de Compromís (6), PSOE (3) i Asamblea Ciudadana Bétera (1). En l’oposició estaran els grups de Mas Camarena CUBE (3), PP (6), Ciudadanos (1), regidor del grup no adscrit (1).

Subir