21 de noviembre de 2019 21/11/19

L’ajuntament i l’Associació de Comerciants de Bétera impulsen la campanya “A Nadal regala comerç local"

  El comerç local de Bétera té fins al 9 de desembre per a adherir-se a la campanya “A Nadal regala comerç local" llançada per la Regidoria de Comerç i l’Associació de Comerciants. Només per 10 euros, els comerços poden sumar-se a esta iniciativa que portarà música, animació, degustacions, cercaviles i importants descomptes al centre de Bétera els pròxims 22 i 23 de desembre.

  Comprar en el comerç local de Bétera serà més divertit i econòmic els pròxims dies 22 (de vesprada) i 23 de desembre. Tallers per als menuts, contacontes, manualitats i altres activitats instal·lades en 4 carpes, cercavila i animacions itinerants són alguns dels incentius d’estos dos dies perquè les compres en família siguen més divertides que mai. I també més econòmiques, perquè durant estes hores els comerços oferiran descomptes i promocions especials. El sector hostaler, per la seua banda. Oferirà berenars, esmorzars, sopars o tapes especials.

  Els comerços que vulguen sumar-se a esta iniciativa només han d’aportar 10 euros, que es destinaran a comprar regals que se sortejaran entre els clients. Tenen de termini fins el dia 9, i poden adreçar-se a afic@betera.es indicant PARTICIPE EN LA CAMPANYA, confirmant-ho en el telèfon 961 698 714, o a través de l’associació de comerciants, en el correu info@acbetera.com.

  ocultar
  L’ajuntament i l’Associació de Comerciants de Bétera impulsen la campanya “A Nadal regala comerç local"
  Subir