25 de octubre de 2020 25/10/20

L’Ajuntament de Bétera apropa el cooperativisme al taller d’ocupació de jardineria

  L’alcaldessa, Cristina Alemany, i el regidor d’Ocupació, Augusto Sevilla, visiten els alumnes i els animen a aprofitar l’eixida laboral amb l’anunci d’una xarrada amb la Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball Associat (Fevecta). El propòsit és que els futurs jardiners coneguen les possibilitats ocupacionals que hi ha una vegada finalitzen el curs.

  El taller d’Ocupació les Alfàbegues II ja està en marxa i l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, i el regidor del ram, Augusto Sevilla, han visitat els alumnes per conèixer in situ la formació que reben i que es perllongarà durant els pròxims sis mesos.

  Sevilla ha manifestat que “dins de les nostres xicotetes competències en ocupació crec que hem d'enfocar estes iniciatives. Li he dit als alumnes que aprofiten per poder accedir ben preparats al mercat laboral en el sector en el qual es van a formar”.

  El regidor ha explicat que des de la regidoria s’ha contactat amb FEVECTA – Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball Associat–, perquè els done xarrades durant el curs i els informe sobre el cooperativisme, per si quan acaben de formar-se volen iniciar l'activitat com a cooperativistes.

  A més a més l’ajuntament iniciarà converses amb diferents empreses de jardineria per intentar forjar col·laboracions, de manera que en un futur els tallers aporten alumnes a les empreses. Des de la regidora d’ocupació es farà un seguiment posterior per veure quins resultats s'obtenen després de la formació. “La nostra idea és no deixar els alumnes sols i anar amb ells de la mà i oferir-los tota l'ajuda possible una vegada finalitzat el curs”, puntualitzà Augusto Sevilla.

  Subir