elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La IX Fira del comerç de Bétera comptarà amb la participació de mig centenar d’establiments

La IX Fira del comerç de Bétera comptarà amb la participació de mig centenar d’establiments - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  La IX Fira del comerç de Bétera comptarà amb la participació de mig centenar d’establiments - (foto 2)

  Els pròxims dies 17, 18 i 19 de juny el municipi de Bétera acollirà la novena edició de la Fira del comerç, en la qual 47 establiments donaran a conéixer la seua oferta comercial i de serveis, amb representació de pràcticament totes les activitats comercials que es realitzen a Bétera.

  El divendres dia 17 de juny, a les 19:30 hores està previst l'acte oficial d'inauguració a càrrec del Director General de Comerç i Consum, Natxo Costa Pina. La clausura serà el diumenge 19 a les 14 hores.

  Este any la fira torna al seu lloc tradicional de celebració, l'Albereda.
  Les urbanitzacions de Torre en Conill i Mas Camarena comptaran amb un servei d'autobús durant el cap de setmana perquè puguen visitar la fira, ja que s'espera un gran èxit d'afluència en aquestes jornades organitzades per la Regidoria de Comerç-Afic i l'Associació de comerciants de Bétera.

  El regidor de Comerç, Augusto Sevilla, ha subratllat la importància que té el comerç local com a activitat econòmica en tot municipi, "establiments on podem trobar productes de primera qualitat i, sobretot, una relació de proximitat i personalitzada", ha indicat. En aquest sentit, Sevilla es mostra totalment involucrat en el desenvolupament de polítiques que permeten la persistència a Bétera d'aquestes activitats que "també ajuden a vertebrar el municipi"

  En última instancia, el regidor convida a tots els veïns i veïnes de Bétera a participar en aquesta "interessant activitat que a més de ser un encontre amb els comerços de Bétera, oferirà una sèrie d'activitats on tot el món podrà gaudir d'un cap de setmana divertit".

  Subir