18 de noviembre de 2019 18/11/19

La CHJ dóna el vistiplau a la pavimentació de quatre camins als barrancs de Bétera

La CHJ dóna el vistiplau a la pavimentació de quatre camins als barrancs de Bétera - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  La CHJ dóna el vistiplau a la pavimentació de quatre camins als barrancs de Bétera - (foto 2)
  La CHJ dóna el vistiplau a la pavimentació de quatre camins als barrancs de Bétera - (foto 3)
  La CHJ dóna el vistiplau a la pavimentació de quatre camins als barrancs de Bétera - (foto 4)

  La Confederació Hidrogràfica del Xúquer ha donat el vistiplau a la petició feta fa uns mesos per l’Ajuntament de Bétera per actuar sobre quatre camins rurals situats als distints barrancs del terme. En concret, allò que es pretén es pavimentar quatre vies de comunicació situades als barrancals que uneixen el nucli de Bétera amb determinades urbanitzacions i zones agrícoles que, a hores d’ara, són de terra.

  La situació en la que s’encontren en aquests moments fa que en arribar la temporada de pluges aquestes no sols queden inservibles i, en conseqüència, incomuniquen ambdues parts dels barrancs, sinó que a més el fet de no estar pavimentades comporta costosos treballs per a la seua restauració.

  Els passos per als quals es farà l’actuació seran: el pas del Barranc d'Olocau de El Brucar al camí Alcubles I, el pas del Barranc d'Olocau de El Brucar al camí Alcubles II, el pas de Barranc Cirer d'Assagadors a la pujada del dipòsit d'aigua potable i el pas del Barranc de Nàquera per Pla de Calixt.

  Els treballs es tenen previstos començar abans de l’estiu i suposaran una inversió estimada d’uns 40.000 €.

  La regidora de l’Àrea d’agricultura, camins veïnals, clavegueram i aigua, MªCristina Ballesteros, ha qualificat la inversió de “necessària” donat que, segons la regidora, “aquests camins quedaven anul·lats després de les pluges durant molts dies perquè la neteja era molt costosa. Amb aquesta intervenció, però, ens assegurarem que després dels temporals en un
  curt període es puga restablir de nou la circulació”.

  ocultar
  La CHJ dóna el vistiplau a la pavimentació de quatre camins als barrancs de Bétera
  Subir