29 de mayo de 2020 29/5/20

Es crea a Bétera el nou Club de futbol femení 'Les Alfàbegues'

Es crea a Bétera el nou Club de futbol femení 'Les Alfàbegues' - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Es crea a Bétera el nou Club de futbol femení 'Les Alfàbegues' - (foto 2)

  Al mes de setembre de 2014 es crea l'equip femení infantil que naix en el club de futbol Unió Esportiva Bétera amb 5 xiquetes i acabant la temporada al juny d'enguany amb 12 xiquetes.

  En finalitzar la temporada, sorgix la idea per part de les entrenadores, Roser Gómez i Amparo Salavert i del grup de pares i mares de les xiquetes, de la necessitat de crear un nou club femení, “ja que calia una major promoció, impuls i sobretot un major interés en fomentar el futbol femení des de la base” han assenyalat des del Club.

  A l’inici de les Festes de Bétera, concretament, el passat dimecres 12 d’agost, el nou Club 'Les Alfàbegues', encapçalat per la Presidenta Amparo Garañana, i format per les mares i pares de les xiquetes que componen actualment l'equip i per les que van ser les seues primeres entrenadores, ha estat informant a las famílies i xiquetes que estan interessades en formar part del club.

  Quin és el seu objectiu?

  Segons han manifestat des del nou Club, el seu objectiu és, d'una banda, que qualsevol xiqueta del poble o voltants tinga l'edat que tinga puga jugar a futbol en un equip femení i "no es veja obligada a fer-ho en un masculí, ja que moltes xiquetes així ho preferixen, i fins al moment, les xiquetes menors de 12 anys que volien jugar a futbol en un equip femení havien de marxar a d’altres municipis a jugar".

  D'altra banda, una vegada complits els 12 anys ja no poden jugar en un equip masculí, i si no hi ha equip amateur també han d’eixir del municipi per poder continuar amb la seua formació i el seu desig de jugar a futbol.

  Subir