elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Comencen els primers actes fallers de Bétera este cap de setmana

Comencen els primers actes fallers de Bétera este cap de setmana

  Demà a les 18:30h, està previst que les Falleres Majors i Presidents de les cinc falles de Bétera arriben a l'Ajuntament. L’alcalde, Germán Cotanda, amb regidors de la corporació municipal i la Junta Local Fallera de Bétera, encapçalada per les Falleres Majors de Bétera 2015, Lorena Cremades i Mª José Gelde, donaran la benvinguda als quadres d'honor de les distintes comissions. A continuació, comissió a comissió deixarà constància del seu regnat signant el Llibre d'Honor de la població.

  El mateix dissabte 28 de febrer per la nit, a les 23:30h, les respectives comissions del poble es reuniran a la Glorieta, punt tradicional de trobada de les comissions. En esta ocasió, aniran acompanyades pels ninots, tant majors com infantils, candidats de l'indult.

  Els fallers faran un xicotet recorregut pels carrers del poble amb els ninots fins lliurar-los a l'Ajuntament Vell, lloc com a museu faller. De fet, el dia 7 de març a les 19.00h,  tindrà lloc l’acte d’ inauguració de l’Exposició del Ninot, oberta al públic fins al 13 de març. Els veïns podrán visitar l’Exposició del Ninot, des de les 17.00-20.00h de la vesprada i votar el ninot que desitgen que siga indultat de les flames.

  En acabar el lliurament dels ninots indultats, es celebrarà la tradicional Festa del Ninot on les comissions acudiran al Pub Alameda 17, un acte organitzat per la Junta Local Fallera de Bétera i que, com ha assenyalat, “any rere any, és més multitudinari”.

   

   

   

  Subir