14 de noviembre de 2019 14/11/19

Mig centenar de xiquets participen en el taller de catxirulos

Mig centenar de xiquets participen en el taller de catxirulos - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Mig centenar de xiquets participen en el taller de catxirulos - (foto 2)

  Al voltant de 50 xiquets han participat en el taller d’elaboració de catxirulos organitzat per la Regidoria de comerç de l'Ajuntament de Bétera en col·laboració amb els forns i carnisseries tradicionals del municipi. L’activitat, que es va desenvolupar ahir dilluns a Casa Nebot, s’emmarca en la campanya

  Impulsada pel consistori per promoure el comerç local en Pasqua. El mes menuts puguera gaudir també d’un berenar tradicional d’aquestes dates a càrrec del grup de comerciants participants en aquesta iniciativa. Les xiquetes i xiquets de Bétera han pogut passar una divertida vesprada, fent el seu propi catxirulo i disfrutant d'un berenar tradicional.

  La campanya te com a objectiu promocionar i posar en valor els dolços i embotits típics d'aquests dies de Setmana Santa i Pasqua. Baix el lema “amb els comerços tradicionals, bons berenars de pasqua tindràs” aquesta campanya pretén impulsar i fomentar el consum d'aquests productes típics d'aquestes dates en els comerços tradicionals, per tratar-se d’un producte de qualitat i la seua elaboració de forma tradicional, “fet com antany, com tota la vida”.

  La iniciativa a tingut gran acollida entre els veïns qui al llarg de la jornada d’avui i de demà poden beneficiar-se d’un obsequi en les seues compres. I és que, els dies 30 i 31 de març, per compres superiors a 10€ en forns i 15€ carnisseries en productes típics de Pasqua, es farà lliurament d'un obsequi (un catxirulo), fins a esgotar existències.

  Els comerços participants en aquesta campanya són les carnisseries Carretero, Royo, Pollos Planes i Xarcuteria Paco; i els forns Aloy, San Miguel, Llisto, Bonet, Yolanda, Rosario, Navarro i Divina Pastora.

  ocultar
  Mig centenar de xiquets participen en el taller de catxirulos
  Subir