22 de octubre de 2020 22/10/20

El CB Bétera presenta el seu projecte esportiu per a la temporada amb 180 jugadors

El CB Bétera presenta el seu projecte esportiu per a la temporada amb 180 jugadors - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  El CB Bétera presenta el seu projecte esportiu per a la temporada amb 180 jugadors - (foto 2)
  El CB Bétera presenta el seu projecte esportiu per a la temporada amb 180 jugadors - (foto 3)

  Els 14 equips de l'escola i del CB Bétera es feren la foto oficial de la temporada el passat dissabte al pavelló municipal. Vora 180 jugadors i jugadores de bàsquet mostraren la seua implicació amb els valors de l'equip en la presentació de la temporada. El president del club, Juan Sáez Borja, va rebre una placa commemorativa pels seus 30 anys de dedicació al bàsquet local. L'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, reafermà el seu compromís amb este esport. El CB Bétera li lliurà una samarreta amb el seu nom. I és que la batllessa fou jugadora i entrenadora de l’equis.

  El vicepresident del club, Enrique Lucas, feu un balanç de la magnífica progressió que ha experimentat el CB Bétera en els darrers quatre anys, passant de 65 jugadors i jugadores a quasi 180. A més a més, destacà els fonaments bàsics del projecte de formació esportiva del bàsquet a Bétera: inclusió, equip tècnic qualificat, i cooperació.

  El director esportiu, Nacho Palmero, agraí la implicació de totes les famílies amb el projecte. Igualment destacà la gran tasca dels treballadors del poliesportiu (Rosario, Paco, Tonyi i Jordi) i del cos tècnic del club. Palmero donà les gràcies a l'alcaldessa i regidora d'esports de Bétera, Cristina Alemany, per la implicació del consistori amb el bàsquet. Alemany, qui fou en el seu moment jugadora i entrenadora del club de bàsquet beterà, va rebre una samarreta amb el seu nom.

  Per altra banda, el club va retre un sentit homenatge al seu president, Juan Sáez Borja, pels 30 anys de dedicació al bàsquet local. Després de la presentació dels 14 equips, l'equip infantil femení s'imposa al CBF Port de Sagunt en un treballat partit per 53-48.

  Subir