elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Bétera coneixerà el dissabte 4 de juny el nom de la Fallera Major Infantil per a les Falles del 2017

Bétera coneixerà el dissabte 4 de juny el nom de la Fallera Major Infantil per a les Falles del 2017

    En aquesta edició en tancar el procés de presentació de candidatures a Fallera Major de Bétera, hi havia tres noms, un dels quals el de Julia Garrido i Montagut, única candidata a Fallera Major de Bétera i que es convertia directament en la màxima representant de la festa fallera del municipi. Els altres dos noms corresponen al de les xiquetes Lluna Alejo i Villora i Carla Gasent i Capuz les quals hauràn de ser avaluades pel Jurat Qualificador nomenat a l'efecte i enviat des de Junta Central Fallera de València.

    La Junta Local ja coneix la data de les! proves, el dissabte 4 de juny. Una jornada de nervis per a le! s candid ates i els seus familiars doncs tant elles com els seus pares seran entrevistats pel jurat entre altres proves. La jornada donarà inici a les 11h amb la recepció del Jurat avaluador per l'Alcaldessa, la Regidora de Festes el President de la Junta Local Fallera. Seguidament el jurat coneixerà a Lluna i Carla, candidates infantils a Fallera Major, i donaran inici les proves al Saló de plenaris del Castell de Bétera. Algunes de les proves a què seran sotmeses seran entrevistes individuals i col·lectives tant davant del públic com en privat, desfile amb la indumentària valenciana, etc. En acabar les proves protocol·làries les xiquetes podran canviar-se i relaxar-se un poc abans de tornar a estar amb el jurat, esta&nbs! p;volta en un dinar.

    En acabar, el Jurat es traslladarà a l'Ajuntament per reunir-se i emplenar l'acta amb el nom de l'afortunada la qual serà entregada a l'Alcaldessa del municipi. A les 17h arribarà el moment més esperat: la telefonada. Es realitzarà des del despatx de l'Alcadessa en presencia de la Regidora, del Jurat i de la Junta Local. La màxima autoritat obrirà el sobre i donarà a conèixer el nom de la xiqueta que representarà a Bétera i a les seues falles. Finalment la comitiva es traslladarà en primer lloc a donar l'enhorabona de forma personal a la xiqueta elegida i a continuació es reuniran amb Julia Garrido, Fallera Major de Bétera 2017, per a proclamar-les oficialment i fer-li! s entrega del mocador de Junta Local Fallera.

    Subir