4 de junio de 2020 4/6/20

Bétera acull una jornada sobre transparència i participació organitzada per la UV

Bétera acull una jornada sobre transparència i participació organitzada per la UV - (foto 1)

  El proper 13 de juliol Bétera acollirà una conferència sobre transparencia, participación i rendició de comptes a l'àmbit local.

  L'encontre s'emmarca dins el seminari territorial anomenat "Jornada/es Universitat de València-municipi de" organitzat per la Universitat de València a distintes poblacions valencianes.

  L'objectiu d'aquest encontre és formar els representants electes i tècnics municipals, així com a la societat civil en general, sobre polítiques de govern obert.

  La jornada començarà a les 18 hores i se celebrarà al saló de plens del Castell. La matrícula es gratuïta i es pot tramitar a http://projecció.uv.es

  El programa complet de la UV està compost per un cicle de conferències i/o taules redones, amb debat entre ponents i públic assistent que se centren en aspectes d'interés per al municipi, tractats de manera transversal pels investigadors universitaris..

  Este cicle de jornades ja ha comptat amb les sessions celebrades a Villar del Arzobispo i hui mateixa, dia 14 de juny, a Silla. Les següents tindran lloc a Sueca (16 juny), Ontinyent (21 juny), Aldaia (23 juny), Sagunt (28 juny), Utiel (30 juny), Ayora (5 juliol), Buñol (7 juliol), l'Alcúdia (12 juliol), Bétera (13 juliol), Xàtiva (14 juliol), Anna (19 juliol), Foios (20 juliol) y Gandia (21 juliol)

  Universitat de València

  Universitat de ValènciaEntrar en el especial
  Subir