26 de febrero de 2020 26/2/20

Toni Bertomeu va guanyar amb gran superioritat la fase zonal d'escacs

  Per primera vegada, Benissa va ser seu d'una de les fases classificatòries dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en la modalitat d'escacs, el dissabte 30 de gener de 2016. En la província d'Alacant, se celebren 3 fases zonals que classifiquen als 40 millors jugadors de la província per a jugar la final provincial dels 34 Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

  El jove benisser Toni Bertomeu d'11 anys, s'ha mantingut ferm en la primera posició, desplegat un joc molt sòlid que li ha permès no cedir cap punt davant tots els seus rivals, aconseguint la primera plaça classificatòria per a la gran final provincial.

  Al costat d'aquest jove van participar un total de 47 xiquets entre 8 i 14 anys procedents d'11 poblacions de la província. Tots ells han demostrat el seu bon nivell d'aprenentatge en les seues escoles d'escacs, donant a la competició un gran nivell de joc. La comarca estava representada per les Escoles d'Escacs de Benissa, Xàbia, Dénia, Calp, Gata de Gorgos i col·legi Paidos.

  Finalitzat el torneig es va procedir al lliurament dels diplomes acreditatius a la classificació per a la fase provincial en la qual van estar presents, el Regidor d'Esports, Arturo Poquet i el president del Club d'Escacs de Benissa. S'han classificat per a la final provincial, els següents jugadors de la Marina Alta:

  Antoni Bertomeu Ginestar de Benissa
  Jaime Soler Cardona de Xàbia
  Àngel Perez Roig de Dénia
  Alexander Llin de Calp
  José Ferrer Amorós de Benissa
  Gabriel Rovira Terrades de Dénia

  Subir