elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Xaro Miralles convoca a la comunitat educativa per debatre propostes

Xaro Miralles convoca a la comunitat educativa per debatre propostes - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Xaro Miralles convoca a la comunitat educativa per debatre propostes - (foto 2)

  La candidata socialista a l’alcaldia de Benicarló, junt al vicesecretari d’Educació del PSPV-PSOE, Miquel Soler, presentaran les principals línies del seu programa en matèria educativa.

  L’acte tindrà lloc aquest dimarts 24 de març a les 19:00 h a l'edifici gòtic del carrer Major de Benicarló. Es tracta d’un acte obert als professors, sindicats, pares i mares d’alumnes, així com als veïns interessats a conèixer les principals propostes dels socialistes benicarlandos en matèria d’educació.

  La xerrada-col·loqui pretén també recollir les inquietuds dels assistents en matèria educativa. La candidata socialista, Xaro Miralles, ha afirmat que "l'educació la fem entre tots i és un pilar fonamental del nostre programa, perquè sense educació no hi ha futur". De fet, Miralles ha avançat que "des del PSPV s'està elaborant un mapa de deficiències i mancances en centres educatius per conèixer el punt de partida real a què s'enfronten els socialistes a partir de maig".

  A més, ha avançat algunes de les mesures que desenvoluparà el nou go-vern socialista a la Comunitat, "com ara impulsar l'educació pública i gratuïta de 0 a 3 anys de manera gradual, garantir les beques de menjador durant tot l'any, la creació de 20.000 places de Formació Professional i promoure l'estabilitat de les plantilles a les escoles rurals, entre d'altres".

  Subir