28 de septiembre de 2020 28/9/20

Torna la campanya ‘Vela a l'escola’

    La Regidoria d'Esports posa en marxa un any més la campanya ‘Vela a l'escola’, un programa inclòs dins de l'oferta esportiva escolar i coordinat des de dins dels propis departaments d'Educació Física dels centres. El programa es realitza en les instal•lacions de l'Escola Municipal de Vela i en el Port de Benicarló.

    L'objectiu del programa ‘Vela a l'escola’ és continuar promocionant la cultura nàutica entre els escolars de primària i secundària, a més de posar en valor els recursos naturals marítims del nostre municipi. Aquest curs escolar, a més, compta amb dos novetats: la primera és que hi haurà la possibilitat d'acollir-se al format de multiactivitat (vela, caiac, paddlesurf) o al format de monoactivitat (només vela); i la segona novetat és que hi ha bases de subvencions convocades per la Diputació de Castelló dins del programa ‘Descubre la mar 2016’ a les quals els centres escolars podran acollir-se.

    La mitjana de participació en cada curs escolar d'aquesta activitat és del voltant de 60 alumnes. Des que el programa va començar, ara fa dos cursos escolars, ja han passat per ell més de 200 alumnes.

    Subir