elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Nous càrrecs per a la festa de Sant Antoni 2017

Nous càrrecs per a la festa de Sant Antoni 2017
  MÁS FOTOS
  Nous càrrecs per a la festa de Sant Antoni 2017 - (foto 2)
  Nous càrrecs per a la festa de Sant Antoni 2017 - (foto 3)
  Nous càrrecs per a la festa de Sant Antoni 2017 - (foto 4)
  Nous càrrecs per a la festa de Sant Antoni 2017 - (foto 5)

  La Festa de Sant Antoni 2017 ja ha iniciat els seus prepqaratius, i per això, dissabte va tindre lloc el tradicional sopar de l'estiu. En la vetllada es va presentar la nova Dama 2017, Inma Ortiz Martí, així com als nous presidents Víctor Galán Sastriques i Maite Bayarri Rallo, junt a les tres noves parelles de majorals.

  En l’acte es va acomiadar els presidents que han estat al front de la confraria en els últims dos anys, Vicent Coll Queralt i Anto Ferrer Foix i es va donar la benvinguda als nous presidents, Víctor Galán Sastriques i Maite Bayarri Rallo.

  Al mateix temps, es van donar a conéixer les tres noves parelles de majorals: Eduardo Arín Piñana i Sagrario Soriano Calvo, Sergio Ortiz Bueno i Laura Esteller Ibáñez, així com Juan José Marzá Caldés i Jéssica Troncho Bellés. A més a més es va presentar la Dama 2017, Inma Ortiz Martí, molt vinculada a l’entitat, ja que és filla i neta de majorals. Durant la vetllada, també es va acomiadar amb molta estima la Dama 2016, Sara Carbó Pellicer.

  Subir