elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Esports ultima la renovació del seu Pla Estratègic Municipal d'Esports 2016-2020

Esports ultima la renovació del seu Pla Estratègic Municipal d'Esports 2016-2020

    El regidor d'Esports, Carlos Flos, acompanyat de la regidora de Participació Ciutadana, Susana Pérez, ha presentat la renovació del Pla Estratègic Municipal d'Esports per als anys 2016-2020, on la principal novetat serà la incorporació de la participació ciutadana. De fet, s'ha dissenyat un cicle de taules de participació amb tots els col·lectius del sistema esportiu local, que inclouen els centres escolars, les Ampes, els clubs esportius, les empreses relacionades amb el sector, els diferents departaments municipals i els grups polítics amb representació municipal. A més, al final del cicle es farà una taula general amb tots els col·lectius per a exposar les conclusions.

    Els objectius de les taules se centraran en realitzar un repàs de les àrees de gestió esportiva municipal, als processos d'atenció a l'usuari, a l'oferta d'activitats, a les necessitats d'instal·lacions esportives o a la política municipal a nivell de subvencions i convenis, entre d'altres.

    A més, les taules serviran per a obtindre informació consensuada sobre les necessitats d'accés a la pràctica dels diferents col·lectius que integren el sistema esportiu local, així com dels ciutadans a nivell particular.

    A partir de les aportacions de les taules, s'elaborarà un document base que servirà per a l'aprovació del nou Pla Estratègic Municipal d'Esports que es durà a terme durant el període 2016-2020. A més, es crearan diferents comissions de treball coordinades pel Consell Municipal d'Esports que treballaran temàtiques específiques dins del calendari de programació anual.

    A banda dels col·lectius convocats a cadascuna de les taules participatives, qualsevol ciutadà hi podrà assistir, posant-se en contacte amb la Regidoria d'Esports a través de qualsevol dels canals habilitats, facilitant un telèfon de contacte o un correu electrònic o ambdós a través de correu.esports@ajuntamentdebenicarlo.org, Facebook (www.facebook.com/esports.benicarlo), Twitter (twitter.com/esportbenicarlo), telèfon 964 47 00 50 o per registre d'entrada municipal.

    Subir