elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Les Penyes de Benicarló presenten les seves Dames del 2016

Les Penyes de Benicarló presenten les seves Dames del 2016
    MÁS FOTOS
    Les Penyes de Benicarló presenten les seves Dames del 2016 - (foto 2)

    Dissabte 16 d’abril l’Auditori Pedro Mercader de Benicarló va acollir la presentació de les Dames de les Penyes del 2016. Les dames del 2015 van donar el seu relleu com a màximes representants a les que des d’ara ja són les actuals Dames de les Penyes. Irene Pitarch Domínguez es la nova dama de la Penya La Pinya – en l’any del seu cinquè aniversari –. La Penya El Sitral té com a nova màxima representant a Makfula Sorlí Albiol; L’Arjup a Raquel Tarragó Sánchez mentre que Ana Forés París ho es de la Perquè Sí. A la Penya El Masclet Antonella Di Marco Valentini es la nova Dama, al igual que Marta Salvador Jiménez i Vanessa Mulero Manso a Sector Crític i Tararots. Per últim, Mar Senén Gilabert li imposava la banda a Yasmina Martínez Conde per agafar el seu relleu com a Dama de la Coordinadora de Penyes.

    L’acte va contar amb una temàtica lúdic-festiva on a cada penya se li va assignar un tipus de festivitat per fer d’aquesta una presentació diferent com tots els anys. Així doncs, es va recrear la tradicional tirada de coques de Sant Antoni, un menú degustació de la Festa de la Carxofa, un ball de reines de carnaval, una mascletà, balls flamencs típics de la Feria d’Abril, un concurs de d’omplir paperines amb confits típics de Sant Gregori i toreig de bous entre d’altres.

    La presentació va continuar amb el discurs del mantenidor de l’acte, Miguel Ángel Mancheño Tarragó i el nomenament de María Martínez Fontanet com a “Penyera de l’any”. També van estar el regidor de Festes i Falles de Benicarló, Ilde Añó; la regidora de Joventut, Susana Pérez; la Reina de les Festes Patronals, Maricint Quixal Oreo; acompanyada del President de la Comissió de Festes, Guillem Escuder Caldés; y les Falleres Majors de Benicarló, Rosa Rillo Alberich i Noa Pegueroles Ruiz, a més d’altres invitats.

    Finalment i per a concloure l’acte de presentació, el president de la Coordinadora de Penyes Christian Cornelles Redó va agrair la presencia de tots els que s’havien aproximat a l’acte i donà l’enhorabona a les dames que representaran a les Penyes de Benicarló.

    Subir