elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L'Ajuntament unifica tota l'oferta formativa relacionada amb l'ocupació en el programa ‘Forma't’

L'Ajuntament unifica tota l'oferta formativa relacionada amb l'ocupació en el programa ‘Forma't’
  MÁS FOTOS
  L'Ajuntament unifica tota l'oferta formativa relacionada amb l'ocupació en el programa ‘Forma't’ - (foto 2)
  L'Ajuntament unifica tota l'oferta formativa relacionada amb l'ocupació en el programa ‘Forma't’ - (foto 3)

  Les regidories de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme i Joventut han unificat sota el paraigua del programa ‘Forma't’ tots els cursos i tallers de formació relacionats amb l'ocupació. L'oferta va adreçada a aturats, emprenedors, joves i persones amb ganes de formar-se.

  El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, i la regidora de Joventut, Susana Pérez, han presentat el programa que han posat en marxa les àrees que dirigeixen, juntament amb el departament de Comerç i Turisme, per tal de publicar i promocionar de manera unificada tota l'oferta formativa relacionada amb l'ocupació que gestionen les diferents àrees de l'Ajuntament.

  Es tracta del programa ‘Forma't’, que ha suposat un important esforç de coordinació i que permetrà que totes aquelles persones interessades en la formació relacionada amb l'ocupació, independentment de la seua condició, tinguen accés a tota la informació. Al mateix temps, s'evitarà la duplicitat de cursos programats per àrees diferents o la coincidència de cursos en les mateixes dates.

  Els cursos que s'ofereixen, publicats en un únic fullet informatiu, van adreçats tant a persones aturades com a emprenedors, comerciants, joves, estudiants o persones amb ganes de formar-se en la cerca d'ocupació. Són cursos totalment gratuïts (excepte el curs de Monitor d'activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil), adaptats a les necessitats actuals i que inclouen temàtiques com la cerca d'ocupació a través de la xarxa social Linkedin, la gestió de xarxes socials, el foment de la inserció laboral, com parlar en públic, la higiene alimentària, etc. A més, també s'ofereixen grups de conversa en anglés i un curs sobre els reptes i les propostes en l'accés de la dona al mercat laboral. També hi haurà un taller sobre creativitat i un curs al voltant del màrqueting online.

  El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, ha destacat que «ens interessa que tots aquells usuaris interessats en la nostra oferta formativa la puguen rebre tot d'una, en un mateix fullet, independentment de qui organitza els cursos o qui els gestiona». Per la seua banda, la regidora de Joventut, Susana Pérez, ha assenyalat que amb aquest esforç per aglutinar l'oferta «esperem cobrir totes les necessitats formatives de la població i, al mateix temps, hem aconseguit que el format siga més pràctica i que facilite la cerca de les diferents ofertes formatives de l'Ajuntament».

  Subir