26 de febrero de 2021 26/2/21

La gastronomia, la moda i el comerç s'uneixen en la Gastrofashion

La gastronomia, la moda i el comerç s'uneixen en la Gastrofashion - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  La gastronomia, la moda i el comerç s'uneixen en la Gastrofashion - (foto 2)

  La regidora de Comerç i Turisme, Rosana Marzá, el President de l'Asssociació de Bars i Cafeteries de Benicarló, Ivan Alemán, la presidenta de la Unió de Comerços, María José Batiste, i la representant dels comerciants de BeniCentro, Blanca Domingo, han presentat aquest matí la primera edició de Gastrofashion, una iniciativa de la Regidoria de Comerç i Mercats que té com a principal objectiu apropar al públic l'àmplia i variada mostra de l'oferta comercial i gastronòmica de Benicarló.

  La regidora Rosana Marzá ha explicat que la idea naix des de «la realitat actual dels sectors comercials i hostalers de Benicarló, que ofereixen un servei i uns productes d'extraordinària qualitat que cal promocionar i apropar al públic».

  En aquest sentit, Gastrofashión comptarà amb una série d'activitats molt diverses on les tendències més actuals de la moda, els millors productes del comerç de Benicarló i els plats més innovadors de la cuina local, es donaran la mà en l'espai ciutadà de la plaça de la Constitució i el Centre Comercial BeniCentro.

  En aquest còctel de propostes lúdiques i gustatives hi haurà tallers de confecció i cuina saludable per a grans i xiquets, desfilades de moda, degustació de vermut a ritme de salsa, demostracions de cocteleria i gintònics i actuacions musicals per a tota classe de públics. Les activitats començaran a les 11.00 hores i s'allargaran fins a última hora de la tarde en una incansable successió d'alternatives on la dimensió de l'oferta comercial de la ciutat podrà calibrar-se mentre es degusta alguna creació de la cuina local.

  Per a fer-ho possible, els bars i cafeteries de Benicarló instal·laran una barra en la qual, per 4 euros. es podran consumir dos tapes i una beguda, tal com ha explicat el president de l'Associació de Bars i Cafeteries, Iván Alemán.

  Per la seua banda, la Presidenta de la Unió de Comerços de Benicarló, María José Batiste, ha remarcat que «es tracta d'una jornada que hem preparat amb molta il·lusió i que està pensada per a tota la família». La representant i portaveu dels comerciants de BeniCentro, Blanca Domingo, ha assenyalat que l'objectiu de la Gastrofashión «s'orienta a mostrar als ciutadans els productes que ofereix el comerç local de cara a la campanya de Nadal, ja que al llarg de la jornada no es posaran productes a la venda».

  Subir