29 de enero de 2020 29/1/20

Fernando J. Jiménez guanya la Biennal de Pintura amb l'obra ‘Introselenita 12’

Fernando J. Jiménez guanya la Biennal de Pintura amb l'obra ‘Introselenita 12’ - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Fernando J. Jiménez guanya la Biennal de Pintura amb l'obra ‘Introselenita 12’ - (foto 2)
  Fernando J. Jiménez guanya la Biennal de Pintura amb l'obra ‘Introselenita 12’ - (foto 3)
  Fernando J. Jiménez guanya la Biennal de Pintura amb l'obra ‘Introselenita 12’ - (foto 4)

  L'obra ‘Introselenita 12’, de l'artista valencià Fernando J. Jiménez, ha estat la guanyadora de la 38a edició del Certamen de Pintura Ciutat de Benicarló. Donada la qualitat dels treballs presentats, el jurat ha decidit atorgar dos mencions d'honor.

  Fernando José Jiménez Fernández ha estat el guanyador de la 38a edició del Certamen de Pintura Ciutat de Benicarló. L'artista valencià ha presentat el treball ‘Introselenita 12', una obra que destaca per l'originalitat i que va cridar l'atenció del jurat des del primer moment. La gran qualitat de les obres presentades al Certamen ha fet que el jurat haja decidit atorgar dos mencions d'honor. La primera, per a l'obra ‘La lengua de los pájaros’, d'Antonio Agulló García, i la segona, per a l'obra ‘Corazones de chapajo’, d'Ana Chacón Villalonga.

  A aquesta edició del Certamen de Pintura s'han presentat un total 39 obres a concurs de 30 artistes procedents de tota la geografia espanyola. D'entre totes, el jurat ha realitzat una selecció de 22 obres que seran les que es mostraran en una exposició que s'inaugurarà el proper 5 d'agost al Mucbe.

  L'exposició és una mostra de les diferents tècniques pictòriques emprades, així com de la temàtica escollida per cada autor en les seues creacions artístiques. En la mostra es podrà gaudir de l'obra guanyadora, juntament amb dos mencions honorífiques i una selecció d'obres presentades realitzada pels membres del tribunal qualificador.

  Aquest certamen de pintura, amb tanta repercussió i amb una forta consolidació a Benicarló té l'objectiu de fomentar, desenvolupar i donar suport a la disciplina de les arts plàstiques, i així ens ho demostren les XXXVIII edicions que s'han dut a terme i que configuren, amb l'obra guanyadora de cada edició, un magnífic fons pictòric per a l'Ajuntament de Benicarló.

  L'artista guanyador, a banda de rebre la dotació del premi, de 3.000 euros, tindrà l'oportunitat d'exposar el proper any al Mucbe i se li editarà un catàleg de l'exposició.

  Subir