11 de julio de 2020 11/7/20

Esports presenta una nova Campanya Esportiva d'Estiu

Esports presenta una nova Campanya Esportiva d'Estiu - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Esports presenta una nova Campanya Esportiva d'Estiu - (foto 2)

  Un any més, la Regidoria d'Esports ha presentat una completa Campanya Esportiva d'Estiu, amb gran diversitat d'activitats. Continua l'aposta pel programa Diverestiu, un campus esportiu en horari de matí amb més de 20 activitats de tot tipus per a xiquets i xiquetes d'entre 6 i 14 anys.

  La Regidoria d'Esports ha presentat una oferta de 8 programes que s'inclouen en la Campanya Esportiva d'Estiu. Com cada any, l'oferta és diversa i abasta un ampli sector de població, des dels més menuts als més grans.

  Una de les principals apostes de la Regidoria per conciliar la vida laboral i familiar és el programa Diverestiu, un campus esportiu que es programa des de fa quatre anys i que s'oferta en horari de matí (de 9.00 a 13.30 hores) i que ofereix activitats a la platja, esports de raqueta, natació, patinatge, esgrima o beisbol, entre d'altres. El programa es divideix en funció de les edats. Hi haurà unes activitats per als menuts i menudes d'entre 6 i 8 anys, unes altres per als xiquets i xiquetes d'entre 9 i 11 anys i altres activitats per als joves d'entre 12 i 14 anys.

  L'oferta d'activitats per als més joves (de 6 a 14 anys) es completa amb les Escoles Esportives, que inclouen una gran quantitat de propostes en horari de vesprada, entre les quals s'inclouen patins en línia, futbol 7, futbol sala, esports alternatius (tir amb arc, esgrima, beisbol, rugbi, hoquei, etc.), busseig o activitats nàutiques (piragua, surf de rem i vela).

  També hi haurà una gran quantitat d'activitats físiques per a adults (a partir de 12 anys) que van des de patins en línia o busseig fins a ioga, zumba, piragua o vela, entre d'altres. A la platja, l'oferta se centrarà en gimnàstica de manteniment (Fit-platja), una activitat per a totes les edats que enguany la Regidoria d'Esports té la intenció de complementar amb sessions de vesprada.

  El programa esportiu es complementa amb l'Escola de Vela i les activitats nàutiques, que en horari de matí (de 9.00 a 13.00 hores) i de vesprada (de 15.00 a 19.00 hores) oferixen activitats teòriques i pràctiques sobre vela, piragüisme, surf de rem i caiac. Pel que fa als campus esportius, enguany hi haurà quatre programes diferents: el Campus de la Piscina Municipal, el Campus de Bàsquet, el Campus de Futbol-BBF i el Campus de Ball Club Madison.

  Pel que fa als campionats i tornejos populars, hi haurà competicions de bàsquet (Memorial Víctor Pratsevall), de vòlei platja o d'escacs.

  Al llarg del mesos de juny i juliol també es duran a terme actes puntuals relacionats amb l'esport. El primer, la festa de cloenda de la Campanya Esportiva d'Hivern que tindrà lloc aquest dissabte 4 de juny amb una jornada de portes obertes. A més, hi haurà competicions de natació, de pesca submarina o exhibicions de gimnàstica rítmica. La tradicional Gala de l'Esport enguany tindrà lloc el 25 de juny, on s'entregaran els reconeixements al millor esportista, a la persona amb una millor trajectòria esportiva i a l'entitat més destacada de la temporada.

  Enguany s'ha establert un sistema diferent per a les matriculacions. Del 7 al 10 de juny tindrà lloc la preinscripció, amb el repartiment de números per a totes aquelles persones que vulguen matricular-se i el mateix dia 10 de juny es realitzarà un sorteig que determinarà la lletra de tall per on començaran les matrícules. El 13 de juny es publicarà el llistat d'admesos i del 13 al 24 de juny es duran a terme les matriculacions.

  Les activitats està previst que comencen el 27 de juny.

  El regidor d'Esports, Carlos Flos, ha destacat que es tracta d'una campanya molt ambiciosa i que segueix la línia marcada per l'Àrea d'Esports en els últims anys, que es basa fonamentalment en oferir esport per a tothom i en fomentar l'esport escolar i les activitats recreatives i d'oci.

  Subir