elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Diumenge torna el Comerç al Carrer

Diumenge torna el Comerç al Carrer
  MÁS FOTOS
  Diumenge torna el Comerç al Carrer - (foto 2)

  Les botigues de Benicarló tornaran al carrer aquest diumenge 7 d'agost amb tota l'oferta del final de la temporada de rebaixes. L'horari s'ha ampliat fins a les 22.00 hores i s'han programat tallers de manualitats i activitats adreçades a grans i menuts.

  El carrer Major i el carrer de Sant Joan acolliran una nova edició del Comerç al Carrer aquest diumenge 7 d'agost, organitzat conjuntament per la Regidoria de Comerç i la Unió de Comerços. Fins a 36 establiments comercials de Benicarló sortiran al carrer per oferir els seus productes. Botigues de roba, sabateries, botigues de moda infantil, de complements o perfumeries, articles de puericultura i de regal i fins i tot un estudi de fotografia seran alguns dels comerços que muntaran el seu estand amb l'objectiu d'oferir al millor preu els últims productes de la temporada.

  Enguany, l'horari s'ha ampliat fins a les 22.00 hores per aprofitar millor les hores de menys calor i s'han programat activitats durant tota la jornada com ara tallers de xapes, pintacares, globoflèxia i inflables per als més menuts.

  Amb aquesta nova edició del Comerç al Carrer, Benicarló aposta de nou per una iniciativa comercial que té una prioritat per damunt de tot: dinamitzar la ciutat i fomentar que els veïns i visitants surten al carrer.

  L'horari serà de 10.00 a 22.00 hores.

  Subir